Çözüldü For Honor Başlatma Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nycticorax

Hectopat
Böyle bir sorunum var.

• Sürücüleri güncelledim
  • Uplay C diskine kuruluydu, oyun da D'ye (C SSD, D HDD) belki bundan kaynaklıdır diye D'ye taşıdım oyunu. Ama nafile.
  • Olmazsa olmazımız yönetici olarak çalıştırdım.
  • Dosya bütünlüğünü doğruladım.
  • Uplay'i yeniden kurdum.
Hata raporu vermiyor. Bi ara başlatma hatası vermedi fakat loading screenda takıldı.(küçük ekranda yani oyun hiç açılmadı DirectX'i yükledi ama yok ondan sonra sadece yükleniyorda kaldı.)
Şimdiden ilgi için teşekkürler.

for honor.png

Oyun iyi ki bir bedava oldu ya. Eski oyuncular için üzülüyorum. :( Soruna gelirsek bence oyunu bir daha daha sorunsuz bir işletim sisteminde ve daha önce sorun yaşatmayan bir diske yükleyin.

@Vladimir KESHENKOV oyun ücretsiz olması dediğiniz gibi kalite bakımından düşüş sağlıyacak :(
İndirim olması beklerken oyunun bedava olması sevindirici oyunu indirdikten sonra hata olması ise sinir bozucu elimde başka bir işletim sistemine kurma imkanım yok malesef halen arayıştayım.

@BigLebowski Dostum sorunun çözümünü buldum. oyunun kurulu olduğu dosyanın içine gir. Daha sonra Easyanticheat_Setup var o bağlantıya tıkla ve yükle. oyuna tekrar steamden girdiğinde düzelecektir. Dediğim şeyi aşağıda görselle gösterdim.
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı