For Honor DLC'si Voidu üstünde indirimde

Merhaba,
Oyuna sahibim, dolar kuruna geçmeden önce almıştım, olmazsa olmaz dediğiniz, önerebileceğiniz DLC var mı?
Ubisoft içinmiş sanırım, ben Steam üzerinden almıştım oyunu.

Son düzenleme:
Merhaba,
Oyuna sahibim, dolar kuruna geçmeden önce almıştım, olmazsa olmaz dediğiniz, önerebileceğiniz DLC var mı?
Ubisoft içinmiş sanırım, ben Steam üzerinden almıştım oyunu.

Şu DLC'yi kesinlik ile almalısın 4 karakterin yanında kostüm+arcade modunu veriyor bu mod PvE bir mod buradan özel skinler efektler düşürebilirsin eğer almak istersen year 1 season Pass'i de alabilirsin.

Dediğim gibi, oyuna Steam üzerinden sahibim, Ubisoft üzerinden alsam kullanılabilir mi?
Rainbow Six: Siege'de oluyordu ama bundan emin değilim.

Bende Steam aldım eğer ubisofta almak işi çözerse bende alabilirim ve bende son durumu merak ediyorum

İşten 17.30 da çıkacağım iple çekiyorum. Eve gitmeyi.

Bende Steam aldım eğer ubisofta almak işi çözerse bende alabilirim ve bende son durumu merak ediyorum

Çok teşekkür ederim, bekliyorum.

Deney başarılı DLC'leri Ubisoft da aldım Steam'den indirip girdim ve DLC'ler geldi oyunda kullanabiliyorum fakat hangi Ubisoft hesabınıza aldıysanız Steam ile girerken o hesabı kullanın.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim, 2-3 tane DLC alırım dediğiniz dahil.

Hangi dlcleri önerirsiniz ? Zamanında Steam for honoru ücretsiz vermişti ama sanırım en sade halini verdi. Pek oynama fırsatım da olmadı. Bu dlcler sadece online için mi yoksa oyunun bir hikayesi de var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…