meliihgoral Decapat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 4 19 Haziran 2018 #1 Oyunu 1 hafta önce ücretsiz olduktan sonra uPlay'den aldım. 2 kere indirmeme rağmen, oyunun penceresi geldikten sonra uPlay ekranına atıyor ve "The GPU driver crashed" hatası alıyorum. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2018
Oyunu 1 hafta önce ücretsiz olduktan sonra uPlay'den aldım. 2 kere indirmeme rağmen, oyunun penceresi geldikten sonra uPlay ekranına atıyor ve "The GPU driver crashed" hatası alıyorum. Çözümü nedir?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2018 #2 Ekran kartı sürücüleriniz güncel mi? Hatanın Türkçe'ye çevrilmiş hali: GPU (ekran kartı) sürücüsü çöktü. Artı 0 Eksi
Ekran kartı sürücüleriniz güncel mi? Hatanın Türkçe'ye çevrilmiş hali: GPU (ekran kartı) sürücüsü çöktü.
A ahmet8080 Hectopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 252 19 Haziran 2018 #3 Bunun sebebi ya ekran kartınız ısınıyor ya da ekran kartınız oyunu kaldırmıyor. Ekran kartınız iyiyse driverını temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim Artı 0 Eksi
Bunun sebebi ya ekran kartınız ısınıyor ya da ekran kartınız oyunu kaldırmıyor. Ekran kartınız iyiyse driverını temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim
KS KS meliihgoral Decapat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 4 19 Haziran 2018 #4 ahmet8080 dedi: Bunun sebebi ya ekran kartınız ısınıyor ya da ekran kartınız oyunu kaldırmıyor. Ekran kartınız iyiyse driverını temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Evet, son sürümde Artı 0 Eksi
ahmet8080 dedi: Bunun sebebi ya ekran kartınız ısınıyor ya da ekran kartınız oyunu kaldırmıyor. Ekran kartınız iyiyse driverını temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Evet, son sürümde