Mageterian Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #1 Steam'dan For Honor standard Edition aldım Türkçe yaması bulamadım.(Steam atölyede falan var mıdır?)
LawbringerGaming Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 853 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #2 Oyunun Türkçe Yaması yok. Vardasa Steamla uyumlu yoktur.
Mageterian Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #3 LawbringerGaming dedi: Oyunun Türkçe Yaması yok. Vardasa Steamla uyumlu yoktur. Genişletmek için tıkla... Steamdan aldım ubisoft a bağladı onda var mıdır?
LawbringerGaming dedi: Oyunun Türkçe Yaması yok. Vardasa Steamla uyumlu yoktur. Genişletmek için tıkla... Steamdan aldım ubisoft a bağladı onda var mıdır?
LawbringerGaming Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 853 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #4 Mageterian dedi: Steamdan aldım ubisoft a bağladı onda var mıdır? Genişletmek için tıkla... Steamda oyunun sayfasında tercih edilen dilde yok. Yani Türkçe yok. Ubisoftun hangi oyununda Türkçe gördün ?
Mageterian dedi: Steamdan aldım ubisoft a bağladı onda var mıdır? Genişletmek için tıkla... Steamda oyunun sayfasında tercih edilen dilde yok. Yani Türkçe yok. Ubisoftun hangi oyununda Türkçe gördün ?
Mageterian Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #5 LawbringerGaming dedi: Steamda oyunun sayfasında tercih edilen dilde yok. Yani Türkçe yok. Ubisoftun hangi oyununda Türkçe gördün ? Genişletmek için tıkla... valhallada türkçe yama yapmıştım.
LawbringerGaming dedi: Steamda oyunun sayfasında tercih edilen dilde yok. Yani Türkçe yok. Ubisoftun hangi oyununda Türkçe gördün ? Genişletmek için tıkla... valhallada türkçe yama yapmıştım.
LawbringerGaming Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 853 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #6 Mageterian dedi: valhallada türkçe yama yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Valhalla online oyun değil ve Ubisoft kendi Türkçe yama yapmadı. İnternetten bulup Türkçe yama yapılır ve değiştirmene gerek kalmaz. For Honor ise online oyun. Her güncellendiğinde Türkçe yama için uğraşmazlar.
Mageterian dedi: valhallada türkçe yama yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Valhalla online oyun değil ve Ubisoft kendi Türkçe yama yapmadı. İnternetten bulup Türkçe yama yapılır ve değiştirmene gerek kalmaz. For Honor ise online oyun. Her güncellendiğinde Türkçe yama için uğraşmazlar.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.061 Çözümler 7 3 Aralık 2023 #7 Mageterian dedi: valhallada türkçe yama yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Varsa yamayı paylaşır mısınız.
Mageterian dedi: valhallada türkçe yama yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Varsa yamayı paylaşır mısınız.