For Honor'ın hikayesi var mı?

Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Steam kütüphanemde For Honor diye bir oyun gördüm, videolarını izledim ve hoşuma gitti. Tek merak ettiğim şey for Honor oyununun hikayesi var mı? Varsa ne kadar uzun? Şimdiden teşekkürler.

Hatırladığım kadarıyla artık oynayan pek çok kişi yok yarım saatte bir maç buluyor diye biliyorum ama yanlışda olabilir Epic Games ücretsiz vermişti keşke alsaydınız.

Var diye biliyorum. Ama pek özenli bir hikaye değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu incelemeyi izlersen aklında soru kalmaz diye düşünüyorum.

Hatırladığım kadarıyla artık oynayan pek çok kişi yok yarım saatte bir maç buluyor diye biliyorum ama yanlışda olabilir Epic Games ücretsiz vermişti keşke alsaydınız.
çok önceden ubisoft steamdeki halini bedava vermişti ordan almıştım da bugün fark ettim denemek istedim. tek soru işareti hikayesi'idi cevaplarınız için teşekkürler

Hikâyesi var ve öyle kötü bir hikâye de değil. Ortalama bir hikâyesi var ve o kadar da kısa değil. Ben oynarken eğlendiğimi hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…