Force GS 128GB SSD Açılış Sorunu

CathedraL

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

Bugün Corsair Force GS (560 Okuma / 535 Yazma) 128GB aldım , Fakat bir sorunum var.

Hız konusunda gayet iyi iş görüyor ama PC açılırken Windows Başlatılıyor kısmında 25sn kadar bekliyor sonra hızlı bir şekilde masaüstüne geçiyor.. Bunun sebebi nedir

EKRAN KARTI : ASUS hd7950 DIRECTCU II TOP GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1

İŞLEMCİ : AMD FX X8 8350 SOKET AM3+ 4GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI

ANAKART : ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0

RAM : KINGSTON 8GB (2X4GB) HYPERX GENESIS XMP DDR3 1600MHZ CL9 RAM

HardDisk : C : Corsair SSD 128GB (560 Okuma / 535 Yazma) (WD) / D : 2 TB 64 MB (SEAGATE)

PSU : XIGMATEK 80PLUS 800W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

İşletim sistemi : Windows 7 Ultimate 64 Bit (Driverlar Sorunsuz Yüklüdür) Format atılmıştır..

Not : Bilgisayarda bir şey değiştirmeyi düşünmüyorum, keşke şunu alsaydın gibi yorumlar yapmazsanız sevinirim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla şıp diye forumdan çözülecek bir sorun değil bunun gibi sorunlar, bazen Windows'dan kaynaklanabiliyor Windows'larda çok sorun oluyor, indirdiğin yere göre değişen vesaire. O nedenle Windows 8 64 Bit işletim sistemine geçiş yapmanı tavsiye ederim ben.

Windows 7'yle alakalı bir durum değil bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
25 saniye beklemesi pek normal bir durum değil fakat Windows 8'e geçme vakti geldi artık. Hele böyle iyi bir sisteme sahipseniz Windows 7'de kalmak aldığınız verimi ciddi şekilde kısıtlayacaktır. Açılıştan kapanışa kadar Windows 8 tartışılmaz şekilde daha hızlı. Her türlü Windows 8'e geçmeniz lazım. Eğer geçmene rağmen sıkıntı devam ediyorsa o zaman başka bir yerde sorun var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…