Ford Connect 2011 1.8 110 GLX motor yazılımı ile performansı nasıl olur?

Ecumasters Antalya şubesi ile görüştüm bana gönderdikleri mesaj tam olarak şöyle;

Aracınıza uygulanacak Stage 1 performans yazılımı sonrasında +35hp güç, +60nm tork artışı ve yaklaşık %15 yakıt tasarrufu elde edilecektir.

Bu işlem tamamen güvenlidir; motor veya şanzımana hiçbir şekilde zarar vermez.
Yazılım, Ecumasters mühendisleri tarafından her araca özel olarak hazırlanır, hazır dosya kullanılmaz.
Orijinal dosyanız güvenli şekilde yedeklenir ve istenildiğinde geri yüklenebilir.

Ecumasters olarak kurumsal, garantili ve Almanya merkezli sertifikalı bir firmayız.
Performans artışını güvenle yaşayabilirsiniz.
Araç zaten şuanda da kötü gitmiyor egr falan iptal. Hem yakıt tasarrufu açısından hemde biraz daha eğlenceli olması açısından istiyorum aslında yazılımı. Sürekli tapa gaz giden gazlayan birisi değilim araba yağlanmadan hareket etmem,bastıktan sonra da aynı şekilde aracı durdurmadan önce bi süre beklerim. Sorma nedenim daha önce 220 bin km de megane 2 aracım vardı ve 340 bin km ye kadar yazılımlı kullandım ama turbo revize ettirdim turbo revizesinden sonra araç yağ yakmaya başladı ve sattım motor açtırmadan. Aynı problemleri bunda da yaşar mıyım ondan dolayı sormak istedim her ne kadar bilinçi kullanıcı olduğumu düşünsemde.Connecti bu senenin mart ayında aldım 14 bin km yol yaptım aldığımda ağır bakımlarının hepsi yapılmıştı ve titiz olduğum için alırken dikkat de etmiştim zaten araçta yağ kaçağı gibi durumlar söz konusu değil.Fiyat olarak ecumasters ise 7500 tl diyor kararsız kaldım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…