Ford Connect'te üfleme var

hayalet cff

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar araba 2006 model Ford Connect 1.8 90'lık arabanın motor kapagini açtıgımda ufak bir üfleme var ama yag atma yok. Arabayi başkalarina denettirdiginde çekişi filan güzel dediler ama yakın zamanda sat dediler. Sizce bu üfleme çok bir sorun yaşatır mı bana? Bir 3 bin km daha kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar araba 2006 model Ford connect 1.8 90'lık arabanın motor kapagini açtıgımda ufak bir üfleme var ama yag atma yok. Arabayi başkalarina denettirdiginde çekişi filan güzel dediler ama yakın zamanda sat dediler. Sizce bu üfleme çok bir sorun yaşatır mı bana? Bir 3 bin km daha kullanmayı düşünüyorum.

Hocam bence satın.

Arkadaşlar araba 2006 model Ford Connect 1.8 90'lık arabanın motor kapagini açtıgımda ufak bir üfleme var ama yag atma yok. Arabayi başkalarina denettirdiginde çekişi filan güzel dediler ama yakın zamanda sat dediler. Sizce bu üfleme çok bir sorun yaşatır mı bana? Bir 3 bin km daha kullanmayı düşünüyorum.
Üfleme zaten olur? Kapağı çıkarıp elinizle yuvasına değdirmeden yaklaştırın. İçeri vakumluyor mu bakın. Yağ çubuğunu çektiğiniz de yoğun duman geliyor mu. Vakumlama var ve yağ çubuğundan yoğun duman gelmiyorsa motor seside stabilse sorun yoktur. Herkes arabacı türkiyede. Yorum yaparlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı