Forest almak mantıklı mı?

roxier

Centipat
Daha fazla  
Hocam bende 11 dolar var Steam'de o paraya sadece Forest almak mı yoksa Left 4 Dead 2 alıp bir tane daha o fiyatlarda oyun almak mı?

Forest'ta amaç hep aynı ve tek kişi sıkıcı hocam arkadaşlarla bayağı eğlenceli oluyor benim önerim başka oyun.

Hocam bende 11 dolar var Steam'de o paraya sadece Forest almak mı yoksa Left 4 Dead 2 alıp bir tane daha o fiyatlarda oyun almak mı?

Arkadaşların varsa The Forest güzeldir ama oyun bitince sıkılırsın.

Left 4 Dead 2 iyidir.

The Forest'ı 10 dolarken alma. İndirime girerse belki alınır, aslında The Forest'a bayılırım ama arkadaşların almazsa kendin oynaman çok sıkar seni

forest eğer videosunu falan da izlediysen kesin sıkar ama dying light ı önerebilirim o bütçeye şuan ne kadardır bilmiyorum

Hocam net indirim bekleyin bence 11 dolar çok ya da benim fiyat algım bozuldu iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…