roxier Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Hocam bende 11 dolar var Steam'de o paraya sadece Forest almak mı yoksa Left 4 Dead 2 alıp bir tane daha o fiyatlarda oyun almak mı?
Hocam bende 11 dolar var Steam'de o paraya sadece Forest almak mı yoksa Left 4 Dead 2 alıp bir tane daha o fiyatlarda oyun almak mı?
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.812 Çözümler 20 5 Eylül 2024 #2 Forest'ta amaç hep aynı ve tek kişi sıkıcı hocam arkadaşlarla bayağı eğlenceli oluyor benim önerim başka oyun.
Forest'ta amaç hep aynı ve tek kişi sıkıcı hocam arkadaşlarla bayağı eğlenceli oluyor benim önerim başka oyun.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.827 Makaleler 2 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 5 Eylül 2024 #3 roxier dedi: Hocam bende 11 dolar var Steam'de o paraya sadece Forest almak mı yoksa Left 4 Dead 2 alıp bir tane daha o fiyatlarda oyun almak mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşların varsa The Forest güzeldir ama oyun bitince sıkılırsın. Left 4 Dead 2 iyidir.
roxier dedi: Hocam bende 11 dolar var Steam'de o paraya sadece Forest almak mı yoksa Left 4 Dead 2 alıp bir tane daha o fiyatlarda oyun almak mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşların varsa The Forest güzeldir ama oyun bitince sıkılırsın. Left 4 Dead 2 iyidir.
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 721 Çözümler 6 5 Eylül 2024 #4 roxier dedi: Hocam bende 11 dolar var Steam'de o paraya sadece Forest almak mı yoksa Left 4 Dead 2 alıp bir tane daha o fiyatlarda oyun almak mı? Genişletmek için tıkla... The Forest'ı 10 dolarken alma. İndirime girerse belki alınır, aslında The Forest'a bayılırım ama arkadaşların almazsa kendin oynaman çok sıkar seni
roxier dedi: Hocam bende 11 dolar var Steam'de o paraya sadece Forest almak mı yoksa Left 4 Dead 2 alıp bir tane daha o fiyatlarda oyun almak mı? Genişletmek için tıkla... The Forest'ı 10 dolarken alma. İndirime girerse belki alınır, aslında The Forest'a bayılırım ama arkadaşların almazsa kendin oynaman çok sıkar seni
limon232 Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.012 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #5 forest eğer videosunu falan da izlediysen kesin sıkar ama dying light ı önerebilirim o bütçeye şuan ne kadardır bilmiyorum
forest eğer videosunu falan da izlediysen kesin sıkar ama dying light ı önerebilirim o bütçeye şuan ne kadardır bilmiyorum
Tobey Maguire Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #6 roxier dedi: Hocam bende 11 dolar var Steam'de o paraya sadece Forest almak mı yoksa Left 4 Dead 2 alıp bir tane daha o fiyatlarda oyun almak mı? Genişletmek için tıkla... Hocam net indirim bekleyin bence 11 dolar çok ya da benim fiyat algım bozuldu iyice.
roxier dedi: Hocam bende 11 dolar var Steam'de o paraya sadece Forest almak mı yoksa Left 4 Dead 2 alıp bir tane daha o fiyatlarda oyun almak mı? Genişletmek için tıkla... Hocam net indirim bekleyin bence 11 dolar çok ya da benim fiyat algım bozuldu iyice.