Forest Odaklanma uygulaması

Yer
Istanbul
Google Play'de gezinirken bir uygulama ile karşılaştım. Google Play yorumlarına bakarak amacını anlamaya çalıştım ve indirdim. Ve hemen dediklerini yapmaya başladım. Önce bir ağaç seçtim, sonra bir süre. Dersimi hazırladım ve ağaç dik tuşuna bastım. Vazgeçtiğinizde veya Forest'ı kapattığınızda ağacınız büyümeyi kesiyor ve çürüyor. Süre dolana kadar dayanırsanız da biraz altın ve bahçenize bir adet ağaç koyuyor. Ben ağaç hedefiyle yola çıktım, 1 haftada yapmadığım dersi 1 saatte yaptım. Uygulamayı kullanmanızı öneririm, eğer "derslerime odaklanamıyorum" gibisinden bir konu görürseniz de bu konu linkini verebilirsiniz. Siz de deneyin ve sonuçları paylaşın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhabalar. Bende bu uygulamayı kullanıyorum. Birşey sormak istiyorum. Bunun ben pro sürümünü satın aldım. Şimdi çıkış yaparsam veya uygulamayı silersem tekrar mı satın almam gerekecek. Yardımcı olursan sevinirim.

Hocam merhabalar. Bende bu uygulamayı kullanıyorum. Birşey sormak istiyorum. Bunun ben pro sürümünü satın aldım. Şimdi çıkış yaparsam veya uygulamayı silersem tekrar mı satın almam gerekecek. Yardımcı olursan sevinirim.
Hayır gerekmez. Eğer tekrar satın almanı isterse ödeme geçmişinin ekran görüntüsüyle birlikte Google'a şikayet edebilirsin bu yüzden sorun olmaz.

Hayır gerekmez. Eğer tekrar satın almanı isterse ödeme geçmişinin ekran görüntüsüyle birlikte Google'a şikayet edebilirsin bu yüzden sorun olmaz.
Teşekkür ederim cevap için. Az önce başka bir telefondan yükledim ve giriş yapa tıkladım ama otomatik olarak pro sürüme geçmemi önerdi. Telefondan silmeye korkuyorum :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı