Merhabalar, Forge 1.7.10 açılmıyor. Crash reportu atıyorum.
mega.nz

Hocam premium'um bitince TLauncher'e geçince böyle oldu. (CurseForge ile çalışıyordu.)Helikopter modu ShapedCraftings modu ile çalışmış sanırım.
Evet.Açıkçası crash raporunu nasıl okuyoruz bilmiyorum ama yüklediğim mod çakışmış olabilir. Yüklediğin modları kaldır düz Forge kalsın öyle girmeyi dene, traincraft modu yüklemiş miydin?
Korsan olduğundan yardımcı olamam.Hocam premium'um bitince TLauncher'e geçince böyle oldu. (CurseForge ile çalışıyordu.)
Peki launcher önerir misiniz? Bu yaza kadar idare edeceğim sonra zaten java edition gelecek hesabıma.Korsan olduğundan yardımcı olamam.
Bedrock aldınız ve yazı bekliyorsanız yardımcı olurum. Launcher pek bilmiyorum. Hep Tlauncher ve Extreeme kullandım.Peki launcher önerir misiniz? Bu yaza kadar idare edeceğim sonra zaten java edition gelecek hesabıma.
Evet. Önceden bedrock olduğu için yazı bekliyorum. Korsan ile idare edeceğim. Yaza kadar.Bedrock aldınız ve yazı bekliyorsanız yardımcı olurum. Launcher pek bilmiyorum. Hep Tlauncher ve Extreeme kullandım.
Forge'yi kendi sitesinden güncel bir şekilde indirip deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.