rinjin Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Forge'a çift tıkladığımda açılmıyor bu yüzden Minecraft'a mod kuramıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 15 Aralık 2024 #2 jar dosyasıysa Java yükleyerek.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 rinjin dedi: Forge'a çift tıkladığımda açılmıyor bu yüzden Minecraft'a mod kuramıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... İnstaller dosyasını indirip çift tıklayın. Client seçip devam edin.
rinjin dedi: Forge'a çift tıkladığımda açılmıyor bu yüzden Minecraft'a mod kuramıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... İnstaller dosyasını indirip çift tıklayın. Client seçip devam edin.
rinjin Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #4 Aynı sorunu yaşayan varsa CurseForge'u Launcher olarak kullanabilirler Fabric içinde laby's mod mu ne öyle bir layncher vardı.
Aynı sorunu yaşayan varsa CurseForge'u Launcher olarak kullanabilirler Fabric içinde laby's mod mu ne öyle bir layncher vardı.