Efruzbey Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 336 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 1660X Super Ventus, İ3 10105F, 16GB Ram(2x8) 500gb m2 ssd LG 24GN65R-B Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Bölümü Meslek Lisesi 18 Nisan 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı 1660x super 6gb Anakart msı pro h410-b Minecraft Forge kurmaya çalışıyorum fakat kurulmuyor CMD açılıp kapanıyor çalıştırdıgım zaman.
Çözüm KederliLahmacun 18 Nisan 2023 Efruzbey dedi: Nasıl. Genişletmek için tıkla... Başlata geleceksiniz, Komut İstemi yazacaksınız, sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyeceksiniz. Açılan pencereye java -jar yazacak ve forge yükleyicisini Komut İstemi penceresine sürükleyeceksiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Efruzbey dedi: Nasıl. Genişletmek için tıkla... Başlata geleceksiniz, Komut İstemi yazacaksınız, sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyeceksiniz. Açılan pencereye java -jar yazacak ve forge yükleyicisini Komut İstemi penceresine sürükleyeceksiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2023 #2 Merhaba hocam hangi sürüm için Forge kuruyorsunuz? Artı 0 Eksi
esharx Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 164 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #3 Efruzbey dedi: Minecraft Forge kurmaya çalışıyorum fakat kurulmuyor CMD açılıp kapanıyor çalıştırdıgım zaman. Genişletmek için tıkla... CurseForge ise Premium MC'lere yükleniyor. Normal Forge ise ilk kullanacağınız sürümü kurun. Sonra Forge kurun hocam. Artı 0 Eksi
Efruzbey dedi: Minecraft Forge kurmaya çalışıyorum fakat kurulmuyor CMD açılıp kapanıyor çalıştırdıgım zaman. Genişletmek için tıkla... CurseForge ise Premium MC'lere yükleniyor. Normal Forge ise ilk kullanacağınız sürümü kurun. Sonra Forge kurun hocam.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.847 Makaleler 3 Çözümler 59 18 Nisan 2023 #4 Jarfix Jarfix fixes the jar file association on Windows johann.loefflmann.net Bu uygulamayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
Jarfix Jarfix fixes the jar file association on Windows johann.loefflmann.net Bu uygulamayı dener misiniz?
3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2023 #5 3507Enes dedi: Merhaba hocam hangi sürüm için Forge kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal (bence) yüklenceği sürümü indirmediniz Artı 0 Eksi
3507Enes dedi: Merhaba hocam hangi sürüm için Forge kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal (bence) yüklenceği sürümü indirmediniz
KederliLahmacun Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 915 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN™ 5 5600 İşlemci ASUS Prime B450M-K II AM4 Anakart ASUS Dual RX 6700 XT Ekran Kartı 2x8 3200mhz DDR4 TUF RGB Ram WD Blue 500GB NVMe SSD ASUS Tuf Gaming GT301 Kasa MSI MAG A750L 750W Cinsiyet Erkek Meslek Video Oyunu Çevirmeni / Öğrenci 18 Nisan 2023 #6 Başlattan komut istemi açıp Forge'u içeri sürükleyebilirsiniz belki? Benzer bir sorunu böyle çözmüştüm. Artı 0 Eksi
Başlattan komut istemi açıp Forge'u içeri sürükleyebilirsiniz belki? Benzer bir sorunu böyle çözmüştüm.
KS KS Efruzbey Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 336 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 1660X Super Ventus, İ3 10105F, 16GB Ram(2x8) 500gb m2 ssd LG 24GN65R-B Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Bölümü Meslek Lisesi 18 Nisan 2023 #7 3507Enes dedi: Büyük ihtimal (bence) yüklenceği sürümü indirmediniz. Genişletmek için tıkla... İndirdim. KederliLahmacun dedi: Başlattan komut istemi açıp Forge'u içeri sürükleyebilirsiniz belki? Benzer bir sorunu böyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl. 3507Enes dedi: Merhaba hocam hangi sürüm için Forge kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1.16.5 esharx dedi: CurseForge ise Premium MC'lere yükleniyor. Normal Forge ise ilk kullanacağınız sürümü kurun. Sonra Forge kurun hocam. Genişletmek için tıkla... orjinal mc zaten Artı 0 Eksi
3507Enes dedi: Büyük ihtimal (bence) yüklenceği sürümü indirmediniz. Genişletmek için tıkla... İndirdim. KederliLahmacun dedi: Başlattan komut istemi açıp Forge'u içeri sürükleyebilirsiniz belki? Benzer bir sorunu böyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl. 3507Enes dedi: Merhaba hocam hangi sürüm için Forge kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1.16.5 esharx dedi: CurseForge ise Premium MC'lere yükleniyor. Normal Forge ise ilk kullanacağınız sürümü kurun. Sonra Forge kurun hocam. Genişletmek için tıkla... orjinal mc zaten
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.847 Makaleler 3 Çözümler 59 18 Nisan 2023 #8 @Efruzbey hocam attığım programı indirip çalıştırmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Efruzbey Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 336 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi 1660X Super Ventus, İ3 10105F, 16GB Ram(2x8) 500gb m2 ssd LG 24GN65R-B Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Bölümü Meslek Lisesi 18 Nisan 2023 #9 Yukapian dedi: @Efruzbey hocam attığım programı indirip çalıştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 3.part bir yazılım mı Artı 0 Eksi
Yukapian dedi: @Efruzbey hocam attığım programı indirip çalıştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 3.part bir yazılım mı
KederliLahmacun Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 915 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN™ 5 5600 İşlemci ASUS Prime B450M-K II AM4 Anakart ASUS Dual RX 6700 XT Ekran Kartı 2x8 3200mhz DDR4 TUF RGB Ram WD Blue 500GB NVMe SSD ASUS Tuf Gaming GT301 Kasa MSI MAG A750L 750W Cinsiyet Erkek Meslek Video Oyunu Çevirmeni / Öğrenci 18 Nisan 2023 #10 Efruzbey dedi: Nasıl. Genişletmek için tıkla... Başlata geleceksiniz, Komut İstemi yazacaksınız, sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyeceksiniz. Açılan pencereye java -jar yazacak ve forge yükleyicisini Komut İstemi penceresine sürükleyeceksiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Efruzbey dedi: Nasıl. Genişletmek için tıkla... Başlata geleceksiniz, Komut İstemi yazacaksınız, sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyeceksiniz. Açılan pencereye java -jar yazacak ve forge yükleyicisini Komut İstemi penceresine sürükleyeceksiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et