Forland 5+1 ses sistemine araba bassı bağlamak

secdat

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba benim forland 5+1 bir ses sistemim var bilgisayara takılıp normal bilgisayar için üretilmiş bir ses sistemi. Ben bu 5+1 ses sistemine araba bassı bağlamak istiyorum uydu hoparlöre midrangeler baglamak sizce nasıl olur güzel ses verir mi ya da amfimi yakar mıyım?

Zaten icinde dahili subwoofer var neden ikicisine ihtiyac duyuyorsun? Muhtemelen watt yetmez. Baglamak istiyorsan coklayici ve amfi alip baglayabilirsin.

Zaten icinde dahili subwoofer var neden ikicisine ihtiyac duyuyorsun? Muhtemelen watt yetmez. Baglamak istiyorsan coklayici ve amfi alip baglayabilirsin.

Evet biliyorum ancak biraz bass manyağı olduğum için baştan direk araba sistemi kurmadım onun yerine bilgisayara alıp bilgisayara alınan bir ses sistemi kurdum ve şimdi ona araba bassı bağlamak istiyorum ve uydu hoparlörüne midrange bağlamak istiyorum bunları bağlarsam herhangi bir sorun çıkan mı ısınma yanma ve benzeri gibi durumlarla karşılaşır mıyım sadece bunu merak ediyorum. ve aslında bir diğer neden sesi yükselttiğim zaman bas boş boş sesler çıkartıyor yani bas olmayan bir yerde bile bas vuruyor ne demek istediğimi şu an burada tam anlatamıyorum ancak ses yükseldiği zaman çok fazla bass vuruyor ve Bas'ı kaybediyorum uydulardan dolayı o yüzden daha güçlü bir hoparlör takmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…