C# Form uygulamasında güzel arayüz hazırlama

Algoris

Kilopat
C#'ta form uygulamasına alternatif olarak daha güzel bir arayüz hazırlayabileceğimiz bir eklenti tarzı bir şey var mıdır?

NuGet Guna2 Pakedini kullanıyorum, ücretsiz. Sadece lisans almanız için winrar gibi sürekli uyarı veriyor ama kullanabiliyorsunuz. Tavsiye ederim cidden daha özelleştirilebilir bir paket.

Zaten Forms size özelleştirma için seçenekler sunuyor. Kendi komponentlerinizi base sınıflardan kalıtarak oluşturabilirsiniz. Çizim için System.Drawing paketini kullanıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam.

Devexpress componentleri çok güzel duruyor. Full olarak çok pahalı ama triel olarak kullanabilirsin. Ticari amaçla program yapmıyorsan işini hayli hayli görür.

Hazır birşeyler yerine kendiniz yapabilirsiniz, youtube : "winform ui design c#" olarak bakarsanız bir çok mrnek mevcut, kullanılan nesnelerin de bir çok özelliği hakkında bilgi sahibi olursunuz, avantajı o olur .

GUI için ayrı bir sınıf yapıp Windows 10/11 sistemler için WinUI sistemini, Windows 7'den 10'a kadar olan işletim sistemleri için WPF veya Windows Forms sistemini kullanmak daha mantıklı bence. Veya yok ben Windows Forms'tan devam edeceğim diyorsanız arkadaşların dediği gibi toolkit'lerden devam edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…