cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 11 Ocak 2021 #1 Hazırladığım tasarım ve kodları direkt olarak kopyalayamaz mıyım?
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 11 Ocak 2021 #2 Nasıl yani? Bütün projeyi kopyalarsanız bu yola çıkıyor. Dil belirtmemişsiniz ama örneğin C#'ta designer kodları Designer.cs dosyasında tutuluyor.
Nasıl yani? Bütün projeyi kopyalarsanız bu yola çıkıyor. Dil belirtmemişsiniz ama örneğin C#'ta designer kodları Designer.cs dosyasında tutuluyor.
cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 12 Ocak 2021 #3 Alpha Centauri dedi: Nasıl yani? Bütün projeyi kopyalarsanız bu yola çıkıyor. Dil belirtmemişsiniz ama örneğin C#'ta designer kodları Designer.cs dosyasında tutuluyor. Genişletmek için tıkla... bütün projeyi kopyalamaktan bahsettim ayrıca C# dili kullanıyorum
Alpha Centauri dedi: Nasıl yani? Bütün projeyi kopyalarsanız bu yola çıkıyor. Dil belirtmemişsiniz ama örneğin C#'ta designer kodları Designer.cs dosyasında tutuluyor. Genişletmek için tıkla... bütün projeyi kopyalamaktan bahsettim ayrıca C# dili kullanıyorum