berat514116

Hectopat
Öncelikle merhaba, Letgo'da bir forma satıcısi buldum ve formayi alacağımı soyledim. Buradan sonra konuşmalara telefon numarasını almak için WhatsApp üzerinden devam etmek istedim. Fiyatta anlastigimizda vs. arkadaşının Papara numarasını verdi ve bende parayı gönderdim. Kargo parasını kapıda tamamen benim ödeyeceğim ve urunun fiyatında kargo parasının yarısi kadar indirim yapabileceklerini soylediler. Ürün elime ulaştığında ürünün kusurlu olduğunu fark ettiğim an fotoğraf cektim ve satıcıya yolladım, iadeyi yapabileceğini belirtti ve bende bir sure sonra ürünü kargoladim. Ve kargo cumartesi gunu adamlara ulaştı ama urunu şubeye gönderdiklerini kargo parasını kendi Papara numaralarina atmami istediler. Bende 50 lira gönderdim. Aksam saati olduğundan pazartesi halledeceğiz dediler. Bugün baktığımda ise engellemisler. Ne yapmamı önerirsiniz? Elimde 3 kişinin ismi, 2 telefon numarası, 2 Papara no, dekont, adres, gönderdikleri şube bilgileri ve SS'ler var. Zararim kargodan kaynaklanan 120, formadan kaynaklanan 160 lira. Şikayetçi olmaya gitsem ne dersem daha hızlı sonuç alabilirim ya da sonuç alabilir miyim? Yardımlarını bekliyorum.

Son düzenleme:
İşte kazık yiye yiye param güvende harici hesaba para atılmayacağını öğreniyoruz.

Letgo gibi yerlerde pek alışveriş yapmayı önermiyorum fakat önce acilen sitenin yardım destek hattıyla görüşmeniz lazım bu şekilde kişisel bilgi edinmeye çalışın. Düpedüz dolandırıcılık var yardımcı olmaları lazım.

Önce sen yine de Letgo ile iletişime geç yardımcı olmuyorlarsada elindeki kanıtlarla dava aç.

Ne diye dava acmami önerirsiniz ve nereye başvuru yapmaliyim.

Her zaman yüz yüze 2. el alirim ancak cok istediğim bir forma olduğundan açıkçası risk almayi göze aldim ve Papara tel no vs elimde olduğundan ona güvenerek is yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…