Forma almak için site önerisi

FqsScript

Femtopat
Daha fazla  
Arsenal forması alacağımda güvenilir site veya Instagram sayfası önerirseniz sevinirim.

Jose formadan alabilirsin bugüne kadar yüzlerce forma aldım en kalitelisi kesinlikle jose forma. Beden normalde giydiğinin 1 büyük almanı da öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En baba forma

Jose formadan alabilirsin bugüne kadar yüzlerce forma aldım en kalitelisi kesinlikle jose forma. Beden normalde giydiğinin 1 büyük almanı da öneririm.

Hocam konuyu hortlatmak gibi olmasın ama herhangi silinme vb sorun ile karşılaştınız mı? Bir de gümrükden geçerken ekstra para alınıyor galiba o nasıl oluyor?

Hocam konuyu hortlatmak gibi olmasın ama herhangi silinme vb sorun ile karşılaştınız mı? Bir de gümrükden geçerken ekstra para alınıyor galiba o nasıl oluyor?

Çok fazla makineye atarsan belki silinme yapabilir. Ben giymek yerine koleksiyon yapıyorum. O yüzden hiç başıma denk gelmedi. Gümrük vergisi de yurt dışındaysan ödersin. Türkiye içine herhangi bir ekstra ücret girmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…