Whit3lce Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 754 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #1 Bugün Red Dead Redemption 2 adlı oyunu iade edip aldığım para ile ne yapacağımı düşünüyorum. Sizce forma mı almam mantıklıdır yoksa FNAF oyunlarını mı (Security Breach hariç)?
Bugün Red Dead Redemption 2 adlı oyunu iade edip aldığım para ile ne yapacağımı düşünüyorum. Sizce forma mı almam mantıklıdır yoksa FNAF oyunlarını mı (Security Breach hariç)?
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 25 Şubat 2022 #2 Size göre hangisiyse o. İkisi de oyun olsaydı ona göre bir şeyler derdim. FNAF ücretsiz olarak da bulabilirsiniz.
Size göre hangisiyse o. İkisi de oyun olsaydı ona göre bir şeyler derdim. FNAF ücretsiz olarak da bulabilirsiniz.
Whit3lce Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 754 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #3 429065 dedi: Size göre hangisiyse o. İkisi de oyun olsaydı ona göre bir şeyler derdim. FNAF ücretsiz olarak da bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kış olduğu için dışarıya çıkamıyorum diye FNAF oyunları alacağım galiba. 1 ay sonra ise belki forma alırım.
429065 dedi: Size göre hangisiyse o. İkisi de oyun olsaydı ona göre bir şeyler derdim. FNAF ücretsiz olarak da bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kış olduğu için dışarıya çıkamıyorum diye FNAF oyunları alacağım galiba. 1 ay sonra ise belki forma alırım.