ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.093 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Ekteki formalardan alacağım ama kararsızım. Önerileriniz nedir? 2. seçenektekilerden sadece 2 tanesini alabilirim.
Merhaba arkadaşlar. Ekteki formalardan alacağım ama kararsızım. Önerileriniz nedir? 2. seçenektekilerden sadece 2 tanesini alabilirim.
debellon Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #2 Hangi takımı daha çok seviyorsanız onu alın. Ben olsam düşünmeden Manchester United formasını almıştım.
Hangi takımı daha çok seviyorsanız onu alın. Ben olsam düşünmeden Manchester United formasını almıştım.
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Eylül 2021 #3 Juventus güzeldir onun dışında real da fena durmuyor gibi.
memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #4 ErenBcn dedi: Merhaba arkadaşlar. Ekteki formalardan alacağım ama kararsızım. Önerileriniz nedir? 2. seçenektekilerden sadece 2 tanesini alabilirim. Eki Görüntüle 1162674 Genişletmek için tıkla... 2. sıradaki son forma güzel bence.
ErenBcn dedi: Merhaba arkadaşlar. Ekteki formalardan alacağım ama kararsızım. Önerileriniz nedir? 2. seçenektekilerden sadece 2 tanesini alabilirim. Eki Görüntüle 1162674 Genişletmek için tıkla... 2. sıradaki son forma güzel bence.
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #5 ErenBcn dedi: Merhaba arkadaşlar. Ekteki formalardan alacağım ama kararsızım. Önerileriniz nedir? 2. seçenektekilerden sadece 2 tanesini alabilirim. Eki Görüntüle 1162674 Genişletmek için tıkla... 2. Sıradaki Real Madrid forması çok güzel. Tabii çakma olduğu için renkleri biraz daha kötü gerçeğine göre ama yine de iyi
ErenBcn dedi: Merhaba arkadaşlar. Ekteki formalardan alacağım ama kararsızım. Önerileriniz nedir? 2. seçenektekilerden sadece 2 tanesini alabilirim. Eki Görüntüle 1162674 Genişletmek için tıkla... 2. Sıradaki Real Madrid forması çok güzel. Tabii çakma olduğu için renkleri biraz daha kötü gerçeğine göre ama yine de iyi
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 11 Eylül 2021 #6 United forması güzel, Chelsea ben seviyorum onu alabilirsin, Tottenham forması da gözüme güzel geliyor benim, PSG forması da Messi yüzünden olabilir tabii. Ama en sevdiğin takım hangisiyse onu al. İlla ordan olacaksa United.
United forması güzel, Chelsea ben seviyorum onu alabilirsin, Tottenham forması da gözüme güzel geliyor benim, PSG forması da Messi yüzünden olabilir tabii. Ama en sevdiğin takım hangisiyse onu al. İlla ordan olacaksa United.
ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.093 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #7 MehmetSLH dedi: Juventus güzeldir onun dışında real da fena durmuyor gibi. Genişletmek için tıkla... cankute dedi: 2. Sıradaki Real Madrid forması çok güzel. Tabii çakma olduğu için renkleri biraz daha kötü gerçeğine göre ama yine de iyi Genişletmek için tıkla... 4 tane real forması var . Hangisi?
MehmetSLH dedi: Juventus güzeldir onun dışında real da fena durmuyor gibi. Genişletmek için tıkla... cankute dedi: 2. Sıradaki Real Madrid forması çok güzel. Tabii çakma olduğu için renkleri biraz daha kötü gerçeğine göre ama yine de iyi Genişletmek için tıkla... 4 tane real forması var . Hangisi?
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Eylül 2021 #8 ErenBcn dedi: 4 tane real forması var . Hangisi? Genişletmek için tıkla... İlk baştaki ve 3. olanı güzel duruyor.
ErenBcn dedi: 4 tane real forması var . Hangisi? Genişletmek için tıkla... İlk baştaki ve 3. olanı güzel duruyor.
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #9 ErenBcn dedi: 4 tane real forması var . Hangisi? Genişletmek için tıkla... Sondaki
SlippinJimmy Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 247 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Eylül 2021 #10 Mavi real formasını al bence.