herobenty Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #1 Bir Galatasaray 100. yıl formasi aldim bunun sahte olup olmadigini nasıl anlariz? Fotoğrafları atarim size de.
Bir Galatasaray 100. yıl formasi aldim bunun sahte olup olmadigini nasıl anlariz? Fotoğrafları atarim size de.
mannsdorf Picopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 203 Çözümler 3 26 Ocak 2024 #2 Dokunmadan anlayamam hocam.
SSQcX Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 253 Çözümler 5 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS Dual GeForce RTX™ 4070 OC Edition 12GB GDDR6X AMD Ryzen™5 7600 AM5 3.8GHz 32MB 65W 6CE 6LCE ASUS PRIME B620M-K AM5 mATX 6400MHz XPG Lancer Blade Siyah DDR5 5600MHz CL46 2X8GB Crucial 1TB P3 Plus NVMe M.2 SSD ZALMAN S4 PLUS MegaMax 600W PSU 1. CASPER Excalibur 27” Curved 200Hz 1ms 2. 20” 75hz 5ms Sony Dualshock 4 Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #3 herobenty dedi: Bir Galatasaray 100. yıl formasi aldim bunun sahte olup olmadigini nasıl anlariz? Fotoğrafları atarim size de. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlamamızı istiyorsunuz hani fotoğraftan trans hale geçerek taramamızmı gerekiyor anlamadım da.
herobenty dedi: Bir Galatasaray 100. yıl formasi aldim bunun sahte olup olmadigini nasıl anlariz? Fotoğrafları atarim size de. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlamamızı istiyorsunuz hani fotoğraftan trans hale geçerek taramamızmı gerekiyor anlamadım da.
herobenty Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #4 mannsdorf dedi: Dokunmadan anlayamam hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu SSQcX dedi: Nasıl anlamamızı istiyorsunuz hani fotoğraftan trans hale geçerek taramamızmı gerekiyor anlamadım da. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl anlasir soyleyin ona gore bakacağım formaya anlamadiniz galiba SSQcX dedi: Nasıl anlamamızı istiyorsunuz hani fotoğraftan trans hale geçerek taramamızmı gerekiyor anlamadım da. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl anlasir soyleyin ona gore bakacağım formaya anlamadiniz galiba Dosya Ekleri IMG_20240126_210236_196.jpg 70,5 KB · Görüntüleme: 90
mannsdorf dedi: Dokunmadan anlayamam hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu SSQcX dedi: Nasıl anlamamızı istiyorsunuz hani fotoğraftan trans hale geçerek taramamızmı gerekiyor anlamadım da. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl anlasir soyleyin ona gore bakacağım formaya anlamadiniz galiba SSQcX dedi: Nasıl anlamamızı istiyorsunuz hani fotoğraftan trans hale geçerek taramamızmı gerekiyor anlamadım da. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl anlasir soyleyin ona gore bakacağım formaya anlamadiniz galiba