Forma sitesi önerisi

egeexy

Decapat
Daha fazla  
Hem kaliteli hem de çok pahalı olmayan forma arıyorum ama belli bir site bulamadım. Sanırım en çok beğenilen ve güvenilir olan pasxspormuş sizce nasıl? Yasa başka site öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem kaliteli hem de çok pahalı olmayan forma arıyorum ama belli bir site bulamadım. Sanırım en çok beğenilen ve güvenilir olan pasxspormuş sizce nasıl? Yasa başka site öneriniz var mı?
Blokecore öneririm 850 TLye orijinal 18/19 Arsenal forması aldım geçen sene.

Çok dandik duruyor 600 TL gözüküyor GS forması mesela kalitesi nasıl olurki.

GS formasini bilemem. Avrupa'daki kuluplerin formalari da Cin'de uretildigi icin direkt ayni fabrikadan cikariyor adamlar. Burada forma satanlarin cogu da Cin'den getirtiyor zaten. Ancak yerli formalar bildigim kadariyla burada uretiliyor. Turk kulupleri icin bir sey diyemem. Gorsellere cok takilma PL formalari da bakinca asiri iyi durmuyor zaten.

GS formasini bilemem. Avrupa'daki kuluplerin formalari da Cin'de uretildigi icin direkt ayni fabrikadan cikariyor adamlar. Burada forma satanlarin cogu da Cin'den getirtiyor zaten. Ancak yerli formalar bildigim kadariyla burada uretiliyor. Türk kulupleri icin bir şey diyemem. Gorsellere cok takilma pl formalari da bakinca aşırı iyi durmuyor zaten.

Yani benim istediğim Barcelona, Manchester Arsenal olabilri Real Madrid falan bunları kalitleri alıncak yer hangisi şimdi.

Yani benim istediğim Barcelona, Manchester Arsenal olabilri Real Madrid falan bunları kalitleri alıncak yer hangisi şimdi.

Yani pasxspor kötü müdür şu an gözüme iyi çarpan bir o var.

Son düzenleme:

Yani pasxspor kötü müdür şu an gözüme iyi çarpan bir o var.

DHGate'de biraz satis yapmis, belki birkac yorumu olanlara bakip alabilirsin. Burada forma satan butik tarzi yerlerin hepsi oradan getirtiyor zaten. Taraftar formalari ile oyuncu formalari ayni olmuyor ona dikkat et. Orjinallerde de boyle zaten oyuncu formalari daha kaliteli, detayli ve pahali olur.

Dhgate'de biraz satis yapmis, belki birkac yorumu olanlara bakip alabilirsin. Burada forma satan butik tarzi yerlerin hepsi oradan getirtiyor zaten. Taraftar formalari ile oyuncu formalari ayni olmuyor ona dikkat et. Orijinallerde de boyle zaten oyuncu formalari daha kaliteli, detayli ve pahali olur.

Yanş baktım ama anlamadım tam olarak bedenimiz nereden seçeceğiz falan göremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı