Formada tüylenme normal midir?

atigen

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, GS Store'dan 100. yıl forması aldım ve koltuk altı bölgesinde tüylenme oldu. Normal midir?

Ütüleme işlemi yaptıysan böyle olur bir formanı sakın ütüleme veya yanlış derecede yıkamışsın.

Ütü olsa tüylenmez ama baskılara gelse yanar baskılar. Büyük ihtimal yanlış yıkamış bende 23/24 sezon forması var 25C yumuşatıcı olmadan yıkamam gerekiyor.

Ütü olsa tüylenmez ama baskılara gelse yanar baskılar. Büyük ihtimal yanlış yıkamış bende 23/24 sezon forması var 25C yumuşatıcı olmadan yıkamam gerekiyor.
Fenerbahçe 100 yıl formasını 1 kere ütülemiş sevgilim forma tüy topagı olmuştu bende ordan biliyorum.

Fenerbahçe 100 yıl formasını 1 kere ütülemiş sevgilim forma tüy topagı olmuştu bende ordan biliyorum.
heralde 100 yıl formalarının genel sorunu.Bende çünkü 23/24 sezon sarı kırmızı forma var ve yıkarken dikkat ediyorum.

Hocam bir tane tüy toplama makinesi al küçük bir şey zaten her yerde kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…