Hiç yıkadınızmı yıkadıysanız yıkama şartlarını okudunuzmu ???Merhaba, GS Store'dan 100. yıl forması aldım ve koltuk altı bölgesinde tüylenme oldu. Normal midir?
Eki Görüntüle 2131819
Merhaba, GS Store'dan 100. yıl forması aldım ve koltuk altı bölgesinde tüylenme oldu. Normal midir?
Eki Görüntüle 2131819
Ütüleme işlemi yaptıysan böyle olur bir formanı sakın ütüleme veya yanlış derecede yıkamışsın.
Fenerbahçe 100 yıl formasını 1 kere ütülemiş sevgilim forma tüy topagı olmuştu bende ordan biliyorum.Ütü olsa tüylenmez ama baskılara gelse yanar baskılar. Büyük ihtimal yanlış yıkamış bende 23/24 sezon forması var 25C yumuşatıcı olmadan yıkamam gerekiyor.
Ütü olsa tüylenmez ama baskılara gelse yanar baskılar. Büyük ihtimal yanlış yıkamış bende 23/24 sezon forması var 25C yumuşatıcı olmadan yıkamam gerekiyor.
heralde 100 yıl formalarının genel sorunu.Bende çünkü 23/24 sezon sarı kırmızı forma var ve yıkarken dikkat ediyorum.Fenerbahçe 100 yıl formasını 1 kere ütülemiş sevgilim forma tüy topagı olmuştu bende ordan biliyorum.
Herhalde 100 yıl formalarının genel sorunu. Bende çünkü 23/24 sezon sarı kırmızı forma var ve yıkarken dikkat ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.