KmKz Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Formamdaki baskıyı sökmek istiyorum. İsim yazısını rahat bi' şekilde elimle söktüm. Ama sayı sökemedim yardımcı olabilecek varsa desteğini beklerim.
Formamdaki baskıyı sökmek istiyorum. İsim yazısını rahat bi' şekilde elimle söktüm. Ama sayı sökemedim yardımcı olabilecek varsa desteğini beklerim.
Melih Elmas Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 143 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 Ütü ile ısıtp yapanlar var
KmKz Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #3 Melih Elmas dedi: Ütü ile ısıtp yapanlar var. Genişletmek için tıkla... İnternette gördüğüm bazı kanallara göre çok iz bırakıyor sanırım. Temizlenir mi?
Melih Elmas dedi: Ütü ile ısıtp yapanlar var. Genişletmek için tıkla... İnternette gördüğüm bazı kanallara göre çok iz bırakıyor sanırım. Temizlenir mi?
Melih Elmas Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 143 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 KmKz dedi: İnternette gördüğüm bazı kanallara göre çok iz bırakıyor sanırım. Temizlenir mi? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum gördügüm videolardan simsiyah iz kalıyordu
KmKz dedi: İnternette gördüğüm bazı kanallara göre çok iz bırakıyor sanırım. Temizlenir mi? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum gördügüm videolardan simsiyah iz kalıyordu