SHOCK00 Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 351 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #1 Kartal Yuvası Siyah Forma Az Kullanılmış Online Satın Al bu linkteki formayı almayı düşünüyorum ama kolundaki ve sırtındaki baskı silinmeleri kafamı karıştırıyor eğer alırsam tadilatı çok pahalıya denk gelir mi?
Kartal Yuvası Siyah Forma Az Kullanılmış Online Satın Al bu linkteki formayı almayı düşünüyorum ama kolundaki ve sırtındaki baskı silinmeleri kafamı karıştırıyor eğer alırsam tadilatı çok pahalıya denk gelir mi?
Toprakkc Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 203 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #2 SHOCK00 dedi: Kartal Yuvası Siyah Forma Az Kullanılmış Online Satın Al bu linkteki formayı almayı düşünüyorum ama kolundaki ve sırtındaki baskı silinmeleri kafamı karıştırıyor eğer alırsam tadilatı çok pahalıya denk gelir mi? Genişletmek için tıkla... İçini dışına çıkarıp düşük sıcaklıkta yikayacaksin
SHOCK00 dedi: Kartal Yuvası Siyah Forma Az Kullanılmış Online Satın Al bu linkteki formayı almayı düşünüyorum ama kolundaki ve sırtındaki baskı silinmeleri kafamı karıştırıyor eğer alırsam tadilatı çok pahalıya denk gelir mi? Genişletmek için tıkla... İçini dışına çıkarıp düşük sıcaklıkta yikayacaksin
SHOCK00 Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 351 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #3 Toprakkc dedi: İçini dışına çıkarıp düşük sıcaklıkta yikayacaksin. Genişletmek için tıkla... Silinen kısımları düzeltebilir miyim peki.
Toprakkc dedi: İçini dışına çıkarıp düşük sıcaklıkta yikayacaksin. Genişletmek için tıkla... Silinen kısımları düzeltebilir miyim peki.
Toprakkc Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 203 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #4 SHOCK00 dedi: Silinen kısımları düzeltebilir miyim peki. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama imkanı yok gibi ya da daha da silip tekrardan baskı ama bu orijinal baskı senin yapacağın sahte olur
SHOCK00 dedi: Silinen kısımları düzeltebilir miyim peki. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama imkanı yok gibi ya da daha da silip tekrardan baskı ama bu orijinal baskı senin yapacağın sahte olur
SHOCK00 Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 351 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #5 Toprakkc dedi: Onu bilmiyorum ama imkanı yok gibi ya da daha da silip tekrardan baskı ama bu orijinal baskı senin yapacağın sahte olur. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Toprakkc dedi: Onu bilmiyorum ama imkanı yok gibi ya da daha da silip tekrardan baskı ama bu orijinal baskı senin yapacağın sahte olur. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.