Bumble.bee Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 8 Ekim 2022 #1 Instagram'da forma satan formaduragi34x sayfası güvenilir midir? Alıp da sorun yaşayan var mı?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 8 Ekim 2022 #2 Hocam Instagram'dan ürün satın almayın bence bir de kapıda ödeme olunca daha da tedirgin oluyorum.
Bumble.bee Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 8 Ekim 2022 #3 Paul Walkers dedi: Hocam Instagram'dan ürün satın almayın bence bir de kapıda ödeme olunca daha da tedirgin oluyorum. Genişletmek için tıkla... Shopier üzerinden de satış yapıyor. Çoğu kişi memnun olduğunu söylüyor.
Paul Walkers dedi: Hocam Instagram'dan ürün satın almayın bence bir de kapıda ödeme olunca daha da tedirgin oluyorum. Genişletmek için tıkla... Shopier üzerinden de satış yapıyor. Çoğu kişi memnun olduğunu söylüyor.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 8 Ekim 2022 #4 Bumble.bee dedi: Shopier üzerinden de satış yapıyor. Çoğu kişi memnun olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dolandırıldığım oldu o açıdan söylüyorum. Kapıda ödeme seçeneği olanlarından uzak durun.
Bumble.bee dedi: Shopier üzerinden de satış yapıyor. Çoğu kişi memnun olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dolandırıldığım oldu o açıdan söylüyorum. Kapıda ödeme seçeneği olanlarından uzak durun.
E ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 8 Ekim 2022 #5 forma_marketi diye bir sayfadan geçen sene Dortmund forması almıştım. Güvenilir adamlar sıkıntı yok ama formanın ortasındaki sponsor detayı parçalanmaya başladı kısa bir süre sonra.
forma_marketi diye bir sayfadan geçen sene Dortmund forması almıştım. Güvenilir adamlar sıkıntı yok ama formanın ortasındaki sponsor detayı parçalanmaya başladı kısa bir süre sonra.
Bumble.bee Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 8 Ekim 2022 #6 Paul Walkers dedi: Hocam dolandırıldığım oldu o açıdan söylüyorum. Kapıda ödeme seçeneği olanlarından uzak durun. Genişletmek için tıkla... Peki biraz daha araştıracam. Teşekkür ederim.
Paul Walkers dedi: Hocam dolandırıldığım oldu o açıdan söylüyorum. Kapıda ödeme seçeneği olanlarından uzak durun. Genişletmek için tıkla... Peki biraz daha araştıracam. Teşekkür ederim.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 8 Ekim 2022 #7 Bumble.bee dedi: Peki biraz daha araştıracağım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam yorumlar engelleniyorsa kesin ondan uzak durun.
Bumble.bee dedi: Peki biraz daha araştıracağım. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam yorumlar engelleniyorsa kesin ondan uzak durun.