ZEROX67
Hectopat
Arkadaşlar forma alacağım da bu mağazadan alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir midir?
instagramları
shopierleri
instagramları
shopierleri
Ben Instagram'dan gördüğüm şeyleri pek almam ama sonuçta Shopier'den satıyorlar yani güvenebilirsiniz salatalık gönderecek değillerdir herhalde. Gelen forma tam aynısı olmayabilir benim arkadaşım Instagram'dan Galatasaray forması almıştı ve Galatasaray logosu çok küçük basılmış olarak gelmişti. Bu tür durumları da göze alarak kararınızı verin. Belki daha önce oradan alışveriş yapmış biri size yardımcı olabilir.Arkadaşlar forma alacağım da bu mağazadan alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir midir?
instagramları
shopierleri
Arkadaşlar forma alacağım da bu mağazadan alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir midir?
instagramları
shopierleri
Bildiğim kadarıyla evet güvenli fakat yorumlardan destek alabilirsiniz.
Instagram yorumlarına bakmıştım bazıları güvenli yazmış bazıları formam nerede yazmış ve sanırım Shopier'den aldığımız için de kargoyu takip edemiyoruz.
Aslında o güvenilir değil diyenlere DM'den yazabilirsin DM üzerinden fiyat bilgisi verilmiştir efendim![]()
Çoğuna DM'den yazamıyorum kapatmışlar dmlerini. Alanlardan da fotoğraf isteyecektim onların da kapalıydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.