RX 5600M Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #1 Trabzonspor 2009-10 ev sahibi formamın logosu, logonun üstündeki yıldız ve numaranın üstündeki "TrabzonCell" yazısı koptu. Bunları tamir ettirebileceğim bir yer var mı? Sürprizbozan: Formanın aslı (Görsel bana ait değildir.)
Trabzonspor 2009-10 ev sahibi formamın logosu, logonun üstündeki yıldız ve numaranın üstündeki "TrabzonCell" yazısı koptu. Bunları tamir ettirebileceğim bir yer var mı? Sürprizbozan: Formanın aslı (Görsel bana ait değildir.)
Suphelia Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 19 Mart 2022 #2 Kopan parçalar sizde mi?
RX 5600M Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #3 Suphelia dedi: Kopan parçalar sizde mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Kopalı uzun zaman oldu. O dönemde atmıştım. Zaten parça parça yırtılarak kopmuştu.
Suphelia dedi: Kopan parçalar sizde mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Kopalı uzun zaman oldu. O dönemde atmıştım. Zaten parça parça yırtılarak kopmuştu.
Shum Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Yas Marina Circuit Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #4 Orijinali gibi olmaz, ancak çıkartma bastırıp benzerini yapabilirsiniz.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.355 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2022 #5 Çıkartma bastırabilirsiniz.
RX 5600M Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #6 Shum dedi: Orijinali gibi olmaz, ancak çıkartma bastırıp benzerini yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... The Snow Patrol dedi: Çıkartma bastırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çıkartmaları nerede bastırabilirim?
Shum dedi: Orijinali gibi olmaz, ancak çıkartma bastırıp benzerini yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... The Snow Patrol dedi: Çıkartma bastırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çıkartmaları nerede bastırabilirim?
Shum Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Yas Marina Circuit Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #7 RX 5600M dedi: Çıkartmaları nerede bastırabilirim? Genişletmek için tıkla... İnternette bir sürü hizmet veren firma var. Örnek olarak aşağıdaki olabilir. İstediğin hayal ettiğin Stickerlar | Kendin Tasarla Sticker - Baskiyap.com Kendi tasarladığın ya da hazır sticker etiket istiyorsan tam aradığın şey sana göre. Tek yapman gereken sipariş vermek acele et fırsatı kaçırma. www.baskiyap.com
RX 5600M dedi: Çıkartmaları nerede bastırabilirim? Genişletmek için tıkla... İnternette bir sürü hizmet veren firma var. Örnek olarak aşağıdaki olabilir. İstediğin hayal ettiğin Stickerlar | Kendin Tasarla Sticker - Baskiyap.com Kendi tasarladığın ya da hazır sticker etiket istiyorsan tam aradığın şey sana göre. Tek yapman gereken sipariş vermek acele et fırsatı kaçırma. www.baskiyap.com