Formanın baskıları söküldü

Daha fazla  
@BilgisayarKurdu öncelikle merhaba hocam. Formayı 30 derecede yıkadım ama forma çok kötü hale geldi. Daha demin başka benzer konuyu okudum. Arkadaşın formasından sadece baskılar kalkmış onu kurtarabilir yüksek ihtimalle de. Benim formanın üstündeki tüm baskılar parçalanmaya başladı.

1722805704875.png

Şu gördüğün formadaki Huawei baskısının sadece yapışkanı kaldı formada. Aynı şekilde arkasında bulunan isim ve sponsorluklarda iyice parçalandı ve kalkmaya başladı. Türk bayrağınında yapışkanları kendini bırakmaya başladı. Bu formayı GSStore'a götürsem tamir edebilirler mi? Bilginiz var mı?

@BilgisayarKurdu öncelikle merhaba hocam. Formayı 30 derecede yıkadım ama forma çok kötü hale geldi. Daha demin başka benzer konuyu okudum. Arkadaşın formasından sadece baskılar kalkmış onu kurtarabilir yüksek ihtimalle de. Benim formanın üstündeki tüm baskılar parçalanmaya başladı.

Eki Görüntüle 2274250

Şu gördüğün formadaki Huawei baskısının sadece yapışkanı kaldı formada. Aynı şekilde arkasında bulunan isim ve sponsorluklarda iyice parçalandı ve kalkmaya başladı. Türk bayrağınında yapışkanları kendini bırakmaya başladı. Bu formayı Gsstore'a götürsem tamir edebilirler mi? Bilginiz var mı?

Forma orijinal mi uzun süredir bende arıyorumda

Dostum selamlar, GS Store'da bunun forma numarasını falan basıyorlardır - haricen logoların baskılarını ellerinde bulundurduklarını hiç mi hiç sanmıyorum.

Yapmazlar, yapamazlar diye düşünüyorum. Özel firmalardan hallettirmeye çalışacaksın.
Ha bana sorarsan sıfırını alıp bundan sonra ters çevirip öyle yıkamanı tavsiye ederim düşük sıcaklık ve "Sıkma yapmayan" programlarda. Formaları bu hale getiren bir diğer şey ise sıkma yapması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı