Weaponn Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #1 Beşiktaş forması aldım ve arkadaki baskının boyaları aktı baskı söküldü. Formacilara götürsem üzerine baskı yapabilirler mi? Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2022
Beşiktaş forması aldım ve arkadaki baskının boyaları aktı baskı söküldü. Formacilara götürsem üzerine baskı yapabilirler mi? Ne yapmam lazım?
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 31 Temmuz 2022 #2 Makinede mi yikadiniz?
yuzedit Picopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 149 31 Temmuz 2022 #3 İzi duruyorsa üstünden geçebilir, forma baskısı kalitesiz genelde yine çıkar
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.010 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #4 Weaponn dedi: Beşiktaş forması aldım ve arkadaki baskının boyaları aktı baskı söküldü. Formacilara götürsem üzerine baskı yapabilirler mi? Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Sponsor yazısı veya kendi isminizi falan kastediyorsanız yapabilirler herhalde.
Weaponn dedi: Beşiktaş forması aldım ve arkadaki baskının boyaları aktı baskı söküldü. Formacilara götürsem üzerine baskı yapabilirler mi? Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Sponsor yazısı veya kendi isminizi falan kastediyorsanız yapabilirler herhalde.
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 31 Temmuz 2022 #5 Weaponn dedi: Beşiktaş forması aldım ve arkadaki baskının boyaları aktı baskı söküldü. Formacilara götürsem üzerine baskı yapabilirler mi? Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Orijinalse ve faturası varsa kartal yuvasına götürün. Ayrıca bildiğim kadarıyla 30 derece ve ters yıkamanız gerekiyor aksi bir şey mi yaptınız?
Weaponn dedi: Beşiktaş forması aldım ve arkadaki baskının boyaları aktı baskı söküldü. Formacilara götürsem üzerine baskı yapabilirler mi? Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Orijinalse ve faturası varsa kartal yuvasına götürün. Ayrıca bildiğim kadarıyla 30 derece ve ters yıkamanız gerekiyor aksi bir şey mi yaptınız?
S sevimsiz57 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 449 31 Temmuz 2022 #6 Weaponn dedi: Beşiktaş forması aldım ve arkadaki baskının boyaları aktı baskı söküldü. Formacilara götürsem üzerine baskı yapabilirler mi? Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... malasef yapamazlar o baski isinde calistim onu ciziyor modeli lazere yukluyor kesmesi derken
Weaponn dedi: Beşiktaş forması aldım ve arkadaki baskının boyaları aktı baskı söküldü. Formacilara götürsem üzerine baskı yapabilirler mi? Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... malasef yapamazlar o baski isinde calistim onu ciziyor modeli lazere yukluyor kesmesi derken
Weaponn Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #7 DexterMorganBey dedi: Sponsor yazısı veya kendi isminizi falan kastediyorsanız yapabilirler herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet sponsor yazısı ooredoo dedi: Orijinalse ve faturası varsa kartal yuvasına götürün. Ayrıca bildiğim kadarıyla 30 derece ve ters yıkamanız gerekiyor aksi bir şey mi yaptınız? Genişletmek için tıkla... Aksi bişey yapmadık ben birinden aldım formayı ne oldu bilmiyorum Leka dedi: Makinede mi yikadiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır yuzedit dedi: İzi duruyorsa üstünden geçebilir, forma baskısı kalitesiz genelde yine çıkar Genişletmek için tıkla... Isı duruyor evet
DexterMorganBey dedi: Sponsor yazısı veya kendi isminizi falan kastediyorsanız yapabilirler herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet sponsor yazısı ooredoo dedi: Orijinalse ve faturası varsa kartal yuvasına götürün. Ayrıca bildiğim kadarıyla 30 derece ve ters yıkamanız gerekiyor aksi bir şey mi yaptınız? Genişletmek için tıkla... Aksi bişey yapmadık ben birinden aldım formayı ne oldu bilmiyorum Leka dedi: Makinede mi yikadiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır yuzedit dedi: İzi duruyorsa üstünden geçebilir, forma baskısı kalitesiz genelde yine çıkar Genişletmek için tıkla... Isı duruyor evet
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.010 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #8 Bir götürün şansınızı denersiniz en azından.