d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 2 Haziran 2022 #1 Evde eski forma buldum. Orijinal midir? Bazi yazılıar kullanımdan dolayı düşmüş:[
ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.090 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #2 Değil dostum. Logo, Laliga amblemi çakma olduğunu belli ediyor.
Fatih737 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 740 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #3 Önemli olan o değil. Formanın kumaşı, Logo şekli vb. başka etkenler var. Hocam bu arada formayı 2. elden mi aldın?
Önemli olan o değil. Formanın kumaşı, Logo şekli vb. başka etkenler var. Hocam bu arada formayı 2. elden mi aldın?
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 2 Haziran 2022 #4 Şimdi benim Fenerbahçe forması orijinal mi? Fatih737 dedi: Önemli olan o değil. Formanın kumaşı, Logo şekli vb. başka etkenler var. Hocam bu arada formayı 2. elden mi aldın? Genişletmek için tıkla... hayır evde buldum
Şimdi benim Fenerbahçe forması orijinal mi? Fatih737 dedi: Önemli olan o değil. Formanın kumaşı, Logo şekli vb. başka etkenler var. Hocam bu arada formayı 2. elden mi aldın? Genişletmek için tıkla... hayır evde buldum
Fatih737 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 740 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #5 d4mann dedi: Şimdi benim Fenerbahçe forması orijinal mi? hayır evde buldum Genişletmek için tıkla... Seninki orjinal. Ama değilse bile birebir replika yani orjinalden farkı yok. Orjinal olarak görülebilir. Ama Türkiye'de bu şekilde replika yapacak bir yer olduğunu düşünmüyorum.
d4mann dedi: Şimdi benim Fenerbahçe forması orijinal mi? hayır evde buldum Genişletmek için tıkla... Seninki orjinal. Ama değilse bile birebir replika yani orjinalden farkı yok. Orjinal olarak görülebilir. Ama Türkiye'de bu şekilde replika yapacak bir yer olduğunu düşünmüyorum.
orstey Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #6 hocam orijinal gibi ama değilsede kaliteli formaymış yani 75% orjinal