rapzeR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #1 Fenerium Sarı Forma Yeni & Etiketli Online Satın Al Fenerium Lacivert Forma Yeni & Etiketli Online Satın Al Arkadaşlar selam. Fenerbahçe'nin yarı final gördüğü sezonun formasını satın almak istiyorum. Sıfırı yok tabii ki. Attığım linklere bakar mısınız bu ürünler orijinal midir? Ayrıca bunlar bayan forması mıdır yoksa unisex midir?
Fenerium Sarı Forma Yeni & Etiketli Online Satın Al Fenerium Lacivert Forma Yeni & Etiketli Online Satın Al Arkadaşlar selam. Fenerbahçe'nin yarı final gördüğü sezonun formasını satın almak istiyorum. Sıfırı yok tabii ki. Attığım linklere bakar mısınız bu ürünler orijinal midir? Ayrıca bunlar bayan forması mıdır yoksa unisex midir?
umursamazvalorant Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #2 Dostum 1.cisinden pek emin olmadım ama sanki 2. orijinal gibi geldi ve ikisi normal kıyafet kadın değil.
Dostum 1.cisinden pek emin olmadım ama sanki 2. orijinal gibi geldi ve ikisi normal kıyafet kadın değil.
rapzeR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #3 umursamazvalorant dedi: Dostum 1.cisinden pek emin olmadım ama sanki 2. orijinal gibi geldi ve ikisi normal kıyafet kadın değil. Genişletmek için tıkla... Hocam bakın şu Türk Telekom yazıları farklı sanki biraz. O yüzden bir şüphe duydun kadın forması veya orjinal değil mi acaba diye. Dosya Ekleri fe083198-0720-48ef-9181-5099ec4810f5.jpg 102,1 KB · Görüntüleme: 54
umursamazvalorant dedi: Dostum 1.cisinden pek emin olmadım ama sanki 2. orijinal gibi geldi ve ikisi normal kıyafet kadın değil. Genişletmek için tıkla... Hocam bakın şu Türk Telekom yazıları farklı sanki biraz. O yüzden bir şüphe duydun kadın forması veya orjinal değil mi acaba diye.