Y yusfbwn Centipat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Besiktas 14-15 sezon formanin karekodu var fakat kucuk oldugu icin okutamadim. Formanin sag altinda orijinallerde olan logo da var fakat armasi dikis falan degil. Dumduz formaya basilmis. Dosya Ekleri IMG_0193.jpeg 117,2 KB · Görüntüleme: 78
Besiktas 14-15 sezon formanin karekodu var fakat kucuk oldugu icin okutamadim. Formanin sag altinda orijinallerde olan logo da var fakat armasi dikis falan degil. Dumduz formaya basilmis.
E Efe Kaan Kırkız Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #2 Kolonya dök yak yanmazsa orijinal. Ben de bitpazarında bir abiden öğrendim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2024
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 Efe Kaan Kırkız dedi: Kolonya dök yak yanmazsa orijinal bende bitpazarında bir abiden öğrendim. Genişletmek için tıkla... Riskli olur forma orijinal gibi zaten yakmaya gerek yok.
Efe Kaan Kırkız dedi: Kolonya dök yak yanmazsa orijinal bende bitpazarında bir abiden öğrendim. Genişletmek için tıkla... Riskli olur forma orijinal gibi zaten yakmaya gerek yok.
M MeTluX Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 543 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #4 Orijinal.
MustafaMrc7 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 388 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #5 Dikiş olması gerekmiyor mu?
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #6 MustafaMrc7 dedi: Dikiş olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Çakma formalarda oluyor dikiş.
MustafaMrc7 dedi: Dikiş olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Çakma formalarda oluyor dikiş.
Y yusfbwn Centipat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #7 orijinal formalarda armalar tırtıklı oluyor diye biliyordum o yüzden tereddüt ettim. teşekkür ederim MeTluX dedi: Orijinal. Genişletmek için tıkla... Efe Kaan Kırkız dedi: Kolonya dök yak yanmazsa orijinal. Ben de bitpazarında bir abiden öğrendim. Genişletmek için tıkla... riske atmayayım ya çakmaysa bile güzel forma
orijinal formalarda armalar tırtıklı oluyor diye biliyordum o yüzden tereddüt ettim. teşekkür ederim MeTluX dedi: Orijinal. Genişletmek için tıkla... Efe Kaan Kırkız dedi: Kolonya dök yak yanmazsa orijinal. Ben de bitpazarında bir abiden öğrendim. Genişletmek için tıkla... riske atmayayım ya çakmaysa bile güzel forma
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #8 Efe Kaan Kırkız dedi: Kolonya dök yak yanmazsa orijinal. Ben de bitpazarında bir abiden öğrendim. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi, benzin dökülüp yakılmalı (!)
Efe Kaan Kırkız dedi: Kolonya dök yak yanmazsa orijinal. Ben de bitpazarında bir abiden öğrendim. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi, benzin dökülüp yakılmalı (!)
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #9 Orijinal forma. Sponsorda formayla iç içe değil baskıysa orijinaldir.