GuFranzee Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 35 26 Temmuz 2020 #1 Hackleyen adam galiba bir şeyler yapmış bilgisayara format atamıyorum yardım edin ne yapacağım.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.212 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #11 GuFranzee dedi: Bilgisayarı sıfırlarken %100'e geliyor ve bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı sıfırlanamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama format ile aynı şey değil. GuFranzee dedi: ya öyle online oyun hilesi değil gta 5 hilesi Genişletmek için tıkla... Trainer mı? Trainer yüklerken nasıl bilgisayarı kaptırıyorsun merak ettim. Önüne gelene tıkladın değil mi? Artı 0 Eksi
GuFranzee dedi: Bilgisayarı sıfırlarken %100'e geliyor ve bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı sıfırlanamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama format ile aynı şey değil. GuFranzee dedi: ya öyle online oyun hilesi değil gta 5 hilesi Genişletmek için tıkla... Trainer mı? Trainer yüklerken nasıl bilgisayarı kaptırıyorsun merak ettim. Önüne gelene tıkladın değil mi?