Nykspo Kilopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 79 19 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar eskiden biçimlendir felan vardı şimdi yok bu formatı babamın arkadaşı atmıştı ben bölüm 1 . silecem windowsu bölüm 2 ye atacam ama biçimlendiremiyorum veya diski silemiyorum ayrıca cd yi takınca başlangıçta açılmıyor c den açtım Dosya Ekleri Adsız.png 211 KB · Görüntüleme: 466
Arkadaşlar eskiden biçimlendir felan vardı şimdi yok bu formatı babamın arkadaşı atmıştı ben bölüm 1 . silecem windowsu bölüm 2 ye atacam ama biçimlendiremiyorum veya diski silemiyorum ayrıca cd yi takınca başlangıçta açılmıyor c den açtım
Lokman Megapat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 91 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2014 #3 Format atmaya çalıştığın yer sistem kısmı C olan kısıma format atıcaksın, önce biçimlendir sonra formatla.
Format atmaya çalıştığın yer sistem kısmı C olan kısıma format atıcaksın, önce biçimlendir sonra formatla.
Nykspo Kilopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 79 20 Ekim 2014 #4 zaman ayırdığınıziçin teşekkğrler yaptım bıostan cd-rom u 1 yaptım cd yi okudu bölüm 1. sildim c yibiçimlendirdim şimdi format yeni bitti
zaman ayırdığınıziçin teşekkğrler yaptım bıostan cd-rom u 1 yaptım cd yi okudu bölüm 1. sildim c yibiçimlendirdim şimdi format yeni bitti