B beynixd Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 17 31 Mart 2020 #1 Merhaba, sistemime format atamıyorum USB falan hazır ama Boot menüsü yok. USB'yi seçemiyorum. Ekranım böyle oluyor kaç saattir uğraşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2020
Merhaba, sistemime format atamıyorum USB falan hazır ama Boot menüsü yok. USB'yi seçemiyorum. Ekranım böyle oluyor kaç saattir uğraşıyorum.
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #2 beynixd dedi: Merhaba, sistemime format atamıyorum USB falan hazır ama Boot menüsü yok. USB'yi seçemiyorum. Ekranım böyle oluyor kaç saattir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz eski mi? Eskiyse USB hazırlama programı olarak Rufus'u kullanmanızı öneririm. Yazdırma ekranında GBT yerine MBR seçmeniz gerekiyor sisteminizin USB'yi görmesi için.
beynixd dedi: Merhaba, sistemime format atamıyorum USB falan hazır ama Boot menüsü yok. USB'yi seçemiyorum. Ekranım böyle oluyor kaç saattir uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz eski mi? Eskiyse USB hazırlama programı olarak Rufus'u kullanmanızı öneririm. Yazdırma ekranında GBT yerine MBR seçmeniz gerekiyor sisteminizin USB'yi görmesi için.
I iamOxygen Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #3 aynı problem bende de var