B beynixd Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 17 31 Mart 2020 #1 Yardım eder misiniz? Bilgisayarıma kaç saattir format atamıyorum. USB her şey hazır ama Boot menüsü yok seçemiyorum, nasıl yapacağım? Dosya Ekleri IMG_0323[1].JPG 1,9 MB · Görüntüleme: 45 Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2020
Yardım eder misiniz? Bilgisayarıma kaç saattir format atamıyorum. USB her şey hazır ama Boot menüsü yok seçemiyorum, nasıl yapacağım?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #2 Rufus ayarların nedir?
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #3 beynixd dedi: Yardım eder misiniz? Bilgisayarıma kaç saattir format atamıyorum. USB her şey hazır ama Boot menüsü yok seçemiyorum, nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz eski mi? Eskiyse USB hazırlama programı olarak Rufus'u kullanmanızı öneririm. Yazdırma ekranında GBT yerine MBR seçmeniz gerekiyor sisteminizin USB'yi görmesi için.
beynixd dedi: Yardım eder misiniz? Bilgisayarıma kaç saattir format atamıyorum. USB her şey hazır ama Boot menüsü yok seçemiyorum, nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz eski mi? Eskiyse USB hazırlama programı olarak Rufus'u kullanmanızı öneririm. Yazdırma ekranında GBT yerine MBR seçmeniz gerekiyor sisteminizin USB'yi görmesi için.