Y Yalnız_uzman Decapat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 32 14 Ekim 2021 #1 Merhaba, bilgisayara format USB'si koyup formata başlayınca mavi ekran alıyorum. Mavi ekran kodu: 0X0000098. Dosya Ekleri 20211014_090710.jpg 56 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba, bilgisayara format USB'si koyup formata başlayınca mavi ekran alıyorum. Mavi ekran kodu: 0X0000098.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 14 Ekim 2021 #2 USB'yi nasıl hazırladınız? Sisteminiz UEFI'mi? Hazırladığınız USB'yi Rufus'tan hazırladıysanız MBR, GPT olayına dikkat ettiniz mi? Artı 0 Eksi
USB'yi nasıl hazırladınız? Sisteminiz UEFI'mi? Hazırladığınız USB'yi Rufus'tan hazırladıysanız MBR, GPT olayına dikkat ettiniz mi?
KS KS Y Yalnız_uzman Decapat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 32 14 Ekim 2021 #3 LOTR Manyağı dedi: USB'yi nasıl hazırladınız? Sisteminiz UEFI'mi? Hazırladığınız USB'yi Rufus'tan hazırladıysanız MBR, GPT olayına dikkat ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... USB'yi Rufus'la yaptım. MBR GPT olayı ise evet baktım MBR'di MBR yaptım USB hazırlarken. Artı 0 Eksi
LOTR Manyağı dedi: USB'yi nasıl hazırladınız? Sisteminiz UEFI'mi? Hazırladığınız USB'yi Rufus'tan hazırladıysanız MBR, GPT olayına dikkat ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... USB'yi Rufus'la yaptım. MBR GPT olayı ise evet baktım MBR'di MBR yaptım USB hazırlarken.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 14 Ekim 2021 #4 Yalnız_uzman dedi: USB'yi Rufus'la yaptım. MBR GPT olayı ise evet baktım MBR'di MBR yaptım USB hazırlarken. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz UEFI ise MBR değil GPT yapmalısınız hocam. Artı 0 Eksi
Yalnız_uzman dedi: USB'yi Rufus'la yaptım. MBR GPT olayı ise evet baktım MBR'di MBR yaptım USB hazırlarken. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz UEFI ise MBR değil GPT yapmalısınız hocam.