E emirhann.erdm Zeptopat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #11 Emir Hamza dedi: Sorun çözülmüş ben yemek yerken, şimdi windows yükleniyor %23 oldu tavsiyeleriniz için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bişey mi yaptın yoksa kendiliğinden mi çözülmüş şuan benim de öyle %51 de kaldı saatlerdir ilermiyor.
Emir Hamza dedi: Sorun çözülmüş ben yemek yerken, şimdi windows yükleniyor %23 oldu tavsiyeleriniz için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bişey mi yaptın yoksa kendiliğinden mi çözülmüş şuan benim de öyle %51 de kaldı saatlerdir ilermiyor.
Emir Hamza Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #12 emirhann.erdm dedi: Bir şey mi yaptın yoksa kendiliğinden mi çözülmüş şu an benim de öyle %51 de kaldı saatlerdir iler miyor. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapmamıştım kendi kendine düzelmişti
emirhann.erdm dedi: Bir şey mi yaptın yoksa kendiliğinden mi çözülmüş şu an benim de öyle %51 de kaldı saatlerdir iler miyor. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapmamıştım kendi kendine düzelmişti