Çözüldü Format atarken %70'e gelince formatı en başa atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MuraT47

Hectopat
Hocam merhaba, bilgisayarım çok fazla donuyordu Rufus kullanarak 16 GB'lık flashıma Windows 10 Ghost Spectre Superlight 64X kurdum. Bir sıkıntı olmadı Rufus ile yüklerken her neyse formata başladım tüm diskleri sildim yeniden oluşturdum %70'e geliyor tam %71'e geçecek iken ekran ilk haline geliyor formatı en başa alıyor tekrardan diskleri sildiğim yere beni gönderiyor. İçinde bulunan 4 5 sürümü de denedim compact olsun süper light olsun hepsin de aynı şeyle karşılaştım. Bilgisayar açılmıyor diskleri sildiğim için böyle kaldım işte ne yapabilirim öneriniz nedir?

Çözüm
Normal Win 10 ISO dosyasını yazdır ve boot edip temiz kurulum yap. Ayrıca %70 sonrası sistem yeniden başlatıyor olabilir kendisni fakat yeniden başlama sonrası direkt USB'den boot olduğu için o ekrana atıyor sistem. BIOS'a gir ve boot kısmında ilk sıraya Windows boot manager'ı al.
Normal Win 10 ISO dosyasını yazdır ve boot edip temiz kurulum yap. Ayrıca %70 sonrası sistem yeniden başlatıyor olabilir kendisni fakat yeniden başlama sonrası direkt USB'den boot olduğu için o ekrana atıyor sistem. BIOS'a gir ve boot kısmında ilk sıraya Windows boot manager'ı al.

Çözüm
Hocam sağ olun sayenizde oldu sanırsam teşekkür ettim
Sayenizde oldu hocam son yaptığım düzeltmiş olmalı teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…