RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #1 Merhaba. Format atarken bu hata oluştu ne yapmalıyım? Sistem. AMD FX 6100. RAM 6 GB. HD6870. Astock N68 GS FX. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2023
Merhaba. Format atarken bu hata oluştu ne yapmalıyım? Sistem. AMD FX 6100. RAM 6 GB. HD6870. Astock N68 GS FX.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.906 Çözümler 43 11 Kasım 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Orijinal windows öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Orijinal windows öneririm.
RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #3 ORGANIZE dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Orijinal Windows öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam benim sistem yeni değil ve sistem UEFI değil.
ORGANIZE dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Orijinal Windows öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam benim sistem yeni değil ve sistem UEFI değil.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.906 Çözümler 43 11 Kasım 2023 #4 RFCkuso dedi: Hocam benim sistem yeni değil ve sistem UEFI değil. Genişletmek için tıkla... Orijinal ISO ile deneyin.
RFCkuso dedi: Hocam benim sistem yeni değil ve sistem UEFI değil. Genişletmek için tıkla... Orijinal ISO ile deneyin.