Format atarken bazı dosyaları silmemek mümkün mü?

O zaman USB'ya da USB yoksa Google Drive'a atarsın 15 GB depolaması var. Virüs genelde Windows'un kurulu olduğu diskte olur (C diski) D diskinde varsa tabii dediklerimi yapabilirsin.
Kurtaracağım dosyaların boyutları fazla büyük.

Yukarıda dediğim gibi büyük ihtimal D diskinde virüs yoktur. Oraya at derim. D diskinde yer var mı bilmiyorum ama.
Zaten virüs D diskinde çünkü crack oyun yüklemeye çalışırken oldu (oyunu D ye koydum).

Şuan diski bölümledim ama format atarken ne yapacağımı bilmiyorum.

Zaten virüs D diskinde çünkü crack oyun yüklemeye çalışırken oldu (oyunu D ye koydum).

Şu an diski bölümledim ama format atarken ne yapacağımı bilmiyorum.

Bölümlediğiniz diskin boyutunu unutmayın yeterli. Biçimlendirme bölümüne geldiğiniz de
Sadece o bölüme dokunmayacaksınız.

Son düzenleme:
Bölümlediğiniz diskin boyutunu unutmayın yeterli. Biçimlendirme bölümüne geldiğiniz de
Sadece o bölüme dokunmayacaksınız.
Biçimlendirme kısmı neresi oluyor. Ben çok bilmiyorum bu format işlerini kusura bakmayın.

Şu an diski bölümledim ama format atarken ne yapacağımı bilmiyorum.

Format sırasında bu kısma gelince virüs olduğunu düşündüğün diskleri biçimlendirirsin. Sakladığın dosyaların olduğu diske ellemezsin. Sonra sürücü 0 olan kısma basıp Windows'u kurarsın yani C diskine tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…