Çözüldü Format atarken bilgisayarın sürekli başa dönmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bupper

Decapat
Bilgisayarıma format attıktan sonra tekrar format atma ekranının (Klavye, dil, ülke seçilen ekran) başına geliyor ve Windows'u yüklediğim SSD'yi boot etmiyor. "Reboot and select proper boot device or insert boot Media in selected boot device and press a key." hatası alıyorum. Böyle olduğu için format atamıyorum. İlk başta başarılı bir şekilde format atmıştım ama bir şey yüzünden tekrar format atmak zorunda kaldım ve şimdi yapamıyorum.

Denediğim şeyler ise bilgisayar format sonrası kendini yeniden başlatırken USB'yi çıkarmak. BIOS boot ayarlarından SSD ve hard diski öne çekmek. BIOS ayarlarını sıfırlamak. F11'den SSD'yi seçmek.

Edit: Artık "Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz?" kısmında da sürğcüleri biçimlendirip Windows'u yüklemek istediğim sürücüyü seçtikten sonra "Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık." hatası alıyorum ve ilerleyemiyorum.

Son düzenleme:
Bootladığınız ISO dosyası bozuk olabilir ya da bozulmuş olabilir. Ayrıca ek çözüm olarak BIOS'tan boot seçeneğini legacy de kuruyorsanız UEFI yapıp deneyiniz bazen ondan da olabiliyor. Bir de sistemi kurduğunuz diski boot menüsünden en üste aldığınızdan emin olun. Daha da olmadı bir kablolarına göz atın oynamış veya toz girmiş olabilir.

@Bupper hocam anladığım kadarıyla 2 diskiniz var. Size tavsiyem, 1. diskiniz üstünden direk 2. diske kurmanız. Yani boot şeklinde değil, direk 1. disk içinden.

@Bupper hocam ISO'yu USB'ye yazdırmak yerine. İçini açıp Exe'yi çalıştırmak. Zaten 2 disk olduğundan reboota gerek kalmaz. Orada ilerleme yönergesi aynıdır ( bildiğim kadarıyla! )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…