Format atarken BIOS ayarları nasıl olmalı?

attila 123

Centipat
Daha fazla  
İyi günler. Format atıcaktım ama çok anlamıyorum. Bu BIOS ayarlarından hangilerini değiştirmem gerek? Bot device priority kısmında USB görünmüyor hard Drive order bölümünde görünüyor.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 353
  • image.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 250
  • image.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 253
Son düzenleyen: Moderatör:
USB'yi BIOS ile değil de Boot ile başlatmayı dener misiniz? Bazı bilgisayarlarda BIOS'ta USB gözükmüyor ama Boot ile gözüküyor ve başlıyor.

Boot menüsüne ise ESC, DEL gibi tuşlar ile girebilirsiniz.

USB'yi BIOS ile değil de Boot ile başlatmayı dener misiniz? Bazı bilgisayarlarda BIOS'ta USB gözükmüyor ama Boot ile gözüküyor ve başlıyor.

Boot menüsüne ise ESC, DEL gibi tuşlar ile girebilirsiniz.
Böyle bir ekran geldi esc tuşunu kullandım

Dosya Ekleri

• image.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 267
F12 tuşuyla resimdeki ekran geldi del tuşuyla ise ilk attığım bios ekranı geldi
İlginç. Normalde mavi bir ekranın gelmesi ve USB/HDD yazısının yazması gerekiyor. Son kez de F2 ile dener misiniz? USB ye ISO yu doğru yazdırdığınıza emin misiniz?

İlginç. Normalde mavi bir ekranın gelmesi ve USB/HDD yazısının yazması gerekiyor. Son kez de F2 ile dener misiniz? USB ye ISO yu doğru yazdırdığınıza emin misiniz?
Evet doğru yazdırdım f2 ile bios ayarlarına gidiyor

Hard Drive Order bölümünde gözüken Sandisk'i en başa almayı dener misiniz? USB Boot kısmı Enabled mı?

Hard Drive Order bölümünde gözüken Sandisk'i en başa almayı dener misiniz?
Onu almayı denedim ama ekran siyah olup sol üst köşede - şu çizgi yanıp sönüyor sürekli 10 dk bekledim o şekilde ama çizgi yanıp duruyor öyle

Onu almayı denedim ama ekran siyah olup sol üst köşede - şu çizgi yanıp sönüyor sürekli 10 dk bekledim o şekilde ama çizgi yanıp duruyor öyle
Sandisk en başa alındığında bilgisayar USB den başlıyor ise sorun yazdırdığınız ISO dan kaynaklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…