hamiltonfedaisi
Decapat
Başka USB yok. İlk denememde gözüküyordu fakat sonra bir şeyleri unuttuğum için BIOS'tam çıktım. Tekrar girdiğimde USB gözükmüyordu.Bazı bellekler gözükmez. Başka bir USB ile deneyin ya da Ventoy deneyin.
Denedim. Olmadı.Birkaç kere takıp çıkarıp dener misiniz?
Başka USB yok. İlk denememde gözüküyordu fakat sonra bir şeyleri unuttuğum için BIOS'tam çıktım. Tekrar girdiğimde USB gözükmüyordu.
Denedim. Olmadı.
İki adet port var. İkisinde de denedim. Fakat çıkmadı. GPT olarak yazdırmayı tekrar deneyeceğim. Bakalım ne olacak.USB'yi sol taraftaki USB portuna takmayı dene.
Farklı portta denedim, başka bir USB ile denedim, çıkarıp taktım. Fakat olmuyor.Değişik bugün aynı tip BIOS'ta yaşamıştım takıp çıkarıp yeniden açınca düzeldi.
Hem GPT hem de MBR olarak yazdırdım fakat olmadı. Başka ISO deneyeceğiz bakalım.GPT olarak yazdır tekrar dene olmadı farklı ISO dene.
Hem GPT hem de MBR olarak yazdırdım fakat olmadı. Başka ISO deneyeceğiz bakalım.
Arkadaşlar denediklerim olmadığından dolayı ben de direkt ISO dosyasındaki setup.exe'den yükledim. Şu an Windows 10'dayım. Yüklemeden sonra herhangi bir driver güncelleştirmesi yapmam gerekiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.