TheRelaxBoy Decapat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Bilgisayarda format atarken boyle bir ekranda takılı kalıyorum ve enter yapınca sürekli aynı ekran geliyor ne yapacağım?
Bilgisayarda format atarken boyle bir ekranda takılı kalıyorum ve enter yapınca sürekli aynı ekran geliyor ne yapacağım?
sagosagobom Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 350 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #2 Fotoğraf?
TheRelaxBoy Decapat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #3 Fotoğraf göndermedim kusura bakmayın fotoğraf atamiyorum.
sagosagobom Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 350 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #4 TheRelaxBoy dedi: Fotoğraf göndermedim kusura bakmayın fotoğraf atamiyorum. Genişletmek için tıkla... E nereden bilcez biz.
TheRelaxBoy dedi: Fotoğraf göndermedim kusura bakmayın fotoğraf atamiyorum. Genişletmek için tıkla... E nereden bilcez biz.
TheRelaxBoy Decapat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #5 Error: bios/legacy boot of UEFI-only Media bu hatayı aliyorum.
sagosagobom Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 350 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #6 TheRelaxBoy dedi: Error: bios/legacy boot of UEFI-only Media bu hatayı aliyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Windows 10 Format "ERROR: LEGACY BOOT OF UEFI MEDIA" hatası Windows 10 format atmak istediğimde bu çıkıyor, yardımcı olabilir misiniz? www.technopat.net Çözülünce haberdar edin.
TheRelaxBoy dedi: Error: bios/legacy boot of UEFI-only Media bu hatayı aliyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Windows 10 Format "ERROR: LEGACY BOOT OF UEFI MEDIA" hatası Windows 10 format atmak istediğimde bu çıkıyor, yardımcı olabilir misiniz? www.technopat.net Çözülünce haberdar edin.
TheRelaxBoy Decapat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #7 sagosagobom dedi: Çözüldü: Windows 10 Format "ERROR: LEGACY BOOT OF UEFI MEDIA" hatası Windows 10 format atmak istediğimde bu çıkıyor, yardımcı olabilir misiniz? www.technopat.net Çözülünce haberdar edin. Genişletmek için tıkla... Şu an yapıyorum eğer olmazsa buraya yazarim.
sagosagobom dedi: Çözüldü: Windows 10 Format "ERROR: LEGACY BOOT OF UEFI MEDIA" hatası Windows 10 format atmak istediğimde bu çıkıyor, yardımcı olabilir misiniz? www.technopat.net Çözülünce haberdar edin. Genişletmek için tıkla... Şu an yapıyorum eğer olmazsa buraya yazarim.