Format atarken BitLocker şifresi isteniyor

berkell

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma format atmak istiyorum ama format atmaya çalışınca BitLocker kurtarma anahtarı istiyor maalesef. Acaba başka bir yolu var mıdır?

Bilgisayar üzerinde mailine bağlı hesaba girip anahtarı öğrenebilirsin diye biliyorum. Anahtarı devre dışı bırakıp format atabilirsin bu sayede. Yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.

Arkadaşlar bilgisayarıma format atmak istiyorum ama format atmaya çalışınca BitLocker kurtarma anahtarı istiyor maalesef. Acaba başka bir yolu var mıdır?

Microsoft hesabınızda kayıtlı olması lazım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Microsoft'un kendi sitesine girip oradan PC'ye kaydettiğin email adresini gireceksin oradan BitLocker anahtarları görünüyor eğer emailinizi bilmiyorsanız geçmiş olsun :(

Peki bu sistemi devre dışı bırakabilir miyiz?

Denetim Masası sistem ne guvenlik ten BitLocker ayarlardan kapatırsın.
Microsoft hesap yerine yerel kullanırsan BitLocker derdin olmaz.
Hiç işin olmasın istiyorsan, ISO'yu NTLite baglar ayarlar ve hizmetlerden BitLocker devre dışı bırakırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı