Mehmet jaraca Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 Bilgisayara format atmak için flashi taktım BIOS'tan flashi 1'e aldım ama the boot Configuration data for your PC is missing or contains errors ama bu hatayı verdi.
Bilgisayara format atmak için flashi taktım BIOS'tan flashi 1'e aldım ama the boot Configuration data for your PC is missing or contains errors ama bu hatayı verdi.
turwn Centipat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 93 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #2 bios'a girmek yerine marka model bilgisini tarayıcı üzerinden taratıp boot tuşunu öğreneblirsin. daha rahat olacaktır. Artı 0 Eksi
bios'a girmek yerine marka model bilgisini tarayıcı üzerinden taratıp boot tuşunu öğreneblirsin. daha rahat olacaktır.
KS KS Mehmet jaraca Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #3 turwn dedi: bios'a girmek yerine marka model bilgisini tarayıcı üzerinden taratıp boot tuşunu öğreneblirsin. daha rahat olacaktır. Genişletmek için tıkla... PC eski hocam o yüzden biostan girdim Artı 0 Eksi
turwn dedi: bios'a girmek yerine marka model bilgisini tarayıcı üzerinden taratıp boot tuşunu öğreneblirsin. daha rahat olacaktır. Genişletmek için tıkla... PC eski hocam o yüzden biostan girdim