emir.d Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #1 Başlıkta da olduğu gibi format esnasında Windows'un kurulacağı diski seçtiğimiz yerde diskte 0 MB kullanılabilir alan yazıyor ve kuramıyorum. Başka da disk yok. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri a52f7683-cc76-4af9-872b-1ab5b85f6cd5.jpg 77,6 KB · Görüntüleme: 126
Başlıkta da olduğu gibi format esnasında Windows'un kurulacağı diski seçtiğimiz yerde diskte 0 MB kullanılabilir alan yazıyor ve kuramıyorum. Başka da disk yok. Ne yapabilirim?
kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #2 Diski yeniden biçimlendirmek gerek sanırım. İçinde kaybetmek istemediğiniz veriler varsa yapmayın ama.
Diski yeniden biçimlendirmek gerek sanırım. İçinde kaybetmek istemediğiniz veriler varsa yapmayın ama.
emir.d Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #3 kebab man dedi: Diski yeniden biçimlendirmek gerek sanırım. İçinde kaybetmek istemediğiniz veriler varsa yapmayın ama. Genişletmek için tıkla... Hayır bir şey yok nasıl yapacağım hocam?
kebab man dedi: Diski yeniden biçimlendirmek gerek sanırım. İçinde kaybetmek istemediğiniz veriler varsa yapmayın ama. Genişletmek için tıkla... Hayır bir şey yok nasıl yapacağım hocam?
woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 29 Mart 2023 #4 emir.d dedi: Hayır bir şey yok nasıl yapacağım hocam? Genişletmek için tıkla... Alt tarafta biçimlendir yazıyor.
emir.d dedi: Hayır bir şey yok nasıl yapacağım hocam? Genişletmek için tıkla... Alt tarafta biçimlendir yazıyor.
emir.d Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #5 woryxie dedi: Alt tarafta biçimlendir yazıyor. Genişletmek için tıkla... Üzerine tıklayamıyorum boş basıyor.
woryxie dedi: Alt tarafta biçimlendir yazıyor. Genişletmek için tıkla... Üzerine tıklayamıyorum boş basıyor.
A ahmetk21 Kilopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #6 merhaba çözebildiniz mi acaba ben de de aynı soru var
H hasan_salih Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #7 ahmetk21 dedi: Merhaba çözebildiniz mi acaba bende de aynı soru var Genişletmek için tıkla... Merhaba siz çözdünüz mü acaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum
ahmetk21 dedi: Merhaba çözebildiniz mi acaba bende de aynı soru var Genişletmek için tıkla... Merhaba siz çözdünüz mü acaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum
serhatefesen Kilopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 45 16 Eylül 2024 #8 hasan_salih dedi: Merhaba siz çözdünüz mü acaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Ben de aynısını yaşıyorum hocam sen çözebildin mi?
hasan_salih dedi: Merhaba siz çözdünüz mü acaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Ben de aynısını yaşıyorum hocam sen çözebildin mi?